Hogyan lehetne újra tökéletes a szaglásom?
Postcovid. Általában az étvágyat is befolyásolja.
Menj el a háziorvoshoz.
3: "Klasszikus orvosi módszer"
Akarod mondani, áltudományos hülyeség :D ettől nem lesz tisztább az arcüreged, ráadásul amúgy sincs semmi köze az ízérzékeléshez, ami egy idegrendszeri probléma
6-7 jol irta. Vannilyen.
de szenzoros terapiakon is alkalmazzak. Tegyel pici uvegekbe bebieteles pl vagy ures befottesuveg mindenfele fuszereket, gyogynovenyt, akar illatos szappandarabkat plusz parfumoket is felhasznalhatsz es lass neki szagolgatni. Nezd neg, ovatosan szagolj bele, tudatositani probald, hogycez a fahej illat, ez a roznaring blabla. Es naponta 2 naponta ismetelj. bar egyszerre nem erdemes szerintem csak olyan 10et sorra venni😁
Hahó,
Ugyanez volt nekem is, 100%-os szagláson volt a covid előtt, amit nov. 15-én kaptam el. Nekem kb 1 hónap múlva lett tökéletes újra, egészen addig tompa volt és alig éreztem valamit.
Szerintem ne aggódj, másfél-2 hónap alatt egészen biztosan visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!