Labor eredmény alapján nincs gyulladás a szervezetemben,minden értékem tökéletes.ASCA IgA és IgG is. Ennek ellenére minden étkezés után székletem van(vékony, puha,hasmenés is előfordul)és jobb oldalt fáj a hasam. Mi lehet ez?2 hét még tükrözésig ig.
Uuh nagyon hasonló gondom van nekem is, csak nekem nem minden étkezés után, csak viszonylag gyakran laza/lágy a székletem..
Se fájás se semmi, doki annyir mondott intolerancia gyanús. Voltam IgG teszten, tejfehérje pozitív arra diétázom. Már jó ideje jobb volt, most megint ez van. Szerintem bizonyos ételeket kaja-kombókat nem bír neked sem a hasad.
A tükrözés azért biztos diagnózist ad szerintem.. Érdemes lenne kivárnod. Az is lehet tényleg IBS a diagnózis.
Én eddig csak intolerancia teszten voltam, most hogy megint rosszalkodik szerintem kérek én is allergia tesztet és baktériun tenyésztést is. H2 kilégzésen se voltam még, úgyhogy sok minden lehet.. nekem mégis mindenki a stresszt mondogatja, hogy rá vagyok erre feszülve.
Amúgy bocsi, de nő vagy? Mert akkor nőgyógyászati okokra is kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!