KB 1 hónapja meg van dagadva 2 nyirokcsomó a nyakamnál.Már nem igazán fáj. Szerintetek komoly a baj?
Figyelt kérdés
Emellett ma a suliba eléggé gyorsan lefáradtam. Gondoltam kiírok egy kérdést ezzel kapcsolatban.2022. jan. 3. 14:32
11/16 anonim válasza:
Én múlt héten voltam ultrahangon egy új nyirokcsomó miatt, ami a fülem mögött jött ki, amikor kifelé lábaltam egy náthából. A radiológus azt mondta, néha évekig megvan egy - egy csomó, ne foglalkozzak velük.
12/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Amikor kaptam az oltást akkor vettem észre. Rá 1 nappal meg is fáztam nagyon, csak az a baj hogy ez már kb 3 hete van. Suliba járok is mert nem vagyok már megfázva. Félek nehogy rák legyen vagy bármi :d
2022. jan. 3. 16:46
13/16 anonim válasza:
Mivel elég egyértelműen az oltáshoz és megfázáshoz köthető a bedurranása, szinte kizárt, hogy rák lenne. Ha csakúgy, a nagy semmi közepén (se oltás, se betegség, se szmog, se foggyulladás, se semmi) kezdene el dagadni, akkor ja, az para lenne, de így..
14/16 A kérdező kommentje:
Én értem csak elvileg 10 nap alatt el kéne múlnia. Ez meg 3 hetes. Oltást kaptam, náthás voltam. szmogozni nem, fog gyulladás nem tudom volt nemrég amikor fájt a fogam meg ha csokit ettem akkor is. Nekem itt ahol van az állam alatt jóval fent a nyakam vége fele vannak. Bár nem tudom egyáltalán nyirokcsomók-e nem teljesen vagyok képben de valszeg ja xd
2022. jan. 3. 16:56
15/16 anonim válasza:
Őőő nem, senki nem állította, hogy 10 napon belül el kéne múlnia.
De ha zavar, menj el orvoshoz, mitt úgyis laikusak vagyunk látatlanban.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem zavar. Nem fáj semmi. Csak stresszes vagyok miatta.
2022. jan. 3. 18:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!