Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid, pfizer oltás, hány...

Covid, pfizer oltás, hány embernek adták be úgy, hogy semmi komolyabb tünete nem volt tőle?

Figyelt kérdés

Kérdezem, mert mindenhol csak a lehúzás megy hogy milyen szar.

Hány adagot adtak be eddig?

2022. jan. 1. 19:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
28%
Folyamatosan zajlik a párbeszéd minden szinten, ami maga a szavazás.
2022. jan. 4. 18:42
 32/38 anonim ***** válasza:
64%

"Folyamatosan zajlik a párbeszéd minden szinten, ami maga a szavazás."

Koránt sem egyenlő feltételekkel.

2022. jan. 4. 18:46
 33/38 anonim ***** válasza:
14%
Hát az én testemről ne döntsön más ember. Többször igazolt az élet már engem, mikor nem hagytam, hogy orvos döntsön a testemről. Már rég nem lennék ilyen jó állapotban, ha a "szakértőkre" hagyatkozom a józan ész helyett.
2022. jan. 4. 19:24
 34/38 anonim ***** válasza:
26%
"Már rég nem lennék ilyen jó állapotban, ha a "szakértőkre" hagyatkozom a józan ész helyett. Több embert megöl a gyógyszeripar, mint amennyit meggyógyít.
2022. jan. 4. 19:26
 35/38 anonim ***** válasza:
18%
Én egyet kaptam és három hétig olyan beteg voltam mint még soha életemben.Előte nem volt semmi bajom,nem vagyok egy betegeskedő fajta.Akkor eldöntötem,hogy a második adagot meg harmadikat meg a negyediket meg a ...x- diket feldughatja magának a magyar kormány.
2022. jan. 6. 07:52
 36/38 A kérdező kommentje:
35# miért voltál rosszul? Mik voltak a tüneteid?
2022. jan. 6. 08:21
 37/38 anonim ***** válasza:
82%

Konkrétan az olástól voltam rosszul,mint ahogy irtam előte nem volt semmi bajom.

Tünetek már az oltás után egy órával már jelentkeztek.

Először csak émelygés,utána láz,másnap reggelre gyengeség izomfájdalom, izületi fájdalom,fejfájás,és minden nap csak rosszabb és rosszabb.

2022. jan. 6. 09:10
 38/38 anonim ***** válasza:
50%

Az első Pfizer utam nagyon aluszékony voltam.

De szerintem csak azért, mert akkor még behívót kapunk, nem volt időpont foglalás, stb.. nekem meg reggel 6-ra kellett ott lenni.

Nekem ez szokatlanul korán volt. Valószínűleg ezért voltam fáradt, de nem tudom biztosan.

Ennyi.

2022. jan. 28. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!