Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt bármi komolyabb bajotok...

Volt bármi komolyabb bajotok az oltás után?

Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pfizert kaptam nemrég. Nem volt bajom, csak annyi, hogy a második után egy napig nagyon szarul voltam. De legalább tudom, hogy dolgozik az immunrendszerem xD
2021. jún. 20. 23:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, első után viselhető karfájás 2-3 napig, ugyancsak viselhető ízületi fájdalom 1 napig és láz 1 napig. Szóval a "szokásos". Kíváncsi leszek, hogy a második után mi lesz, de nem aggódom túlzottan.
2021. jún. 20. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi, talan 2 nap faradekonysag..
2021. jún. 21. 05:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pfizer első adag után gyakorlatilag semmi, a szúrás hely kb két napig kicsit érzékeny volt.

45/f

2021. jún. 21. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Én aktív Covidra nyomattam rá a cuccot. Ami utána jött az borzalmas volt.
2021. jún. 21. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem fél órán át zsibbadt a karom szédültem enyhe hányingerem volt utána 1 napig fájt ahová beadták az oltást
2021. jún. 21. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Lázasan beadattad az oltást, vagy hogy kell elképzelni?

Hogy jöttek rá hogy aktív fertőzésed volt?

Erre hívják fel a figyelmet a dokik,lázasan és egyéb tünetekkel ne oltással magát az ember.

De nyilván oltás után közvetlenül is el lehet kapni a covidot.csak elég nehéz ezt bizonyítani.

Vagy csináltattál tesztet?

Nem rosszindulatból kérdezem. Csak érdekel hogy jöttél rá arra,hogy aktív covid fertőzésed volt.?

2021. szept. 13. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!