Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Normalis az hogy a haziorvosom...

Normalis az hogy a haziorvosom nem akar ellatni?

Figyelt kérdés

Videken van a bejelentett lakcimem. De par honapja felkoltoztem Budapestre munka miatt. A baratommal egyutt elunk. Az o haziorvosi is videki es az enyem is. Par napja elkezdtem kohogni (szaraz), belazasodtam, bedugult az orrom, faj a fejem es a szemem. A baratom is elkepta. Az o haziorvosa videkrol kert beutalast pcr tesztre. Nekem az o haziorvosa nem tudta elintezni, mert nem o az orvosom. Kerte hogy hivjam fel az en orvosom. Felhivtam reggel. Szerinte ez nem igy megy, o engem nem tud beutalni, keressek itt egy orvost a kozelembe (korzetem). Mondtam, hogy nincs itt bejelentett lakcimem, az videken van es on az orvosom. Megse kerdezte, hogy vagyok, kell e gyogyszer barmi egyeb, ramtette. Elmentunk a baratommal akivel lakok es aki tolem kapta el, hogy pozitiv e. Es igen pozitiv. Kerdeztuk a tesztelot, hogy letudnak e engem is tesztelni, de sajnos hogy nem vagyok regisztralt nem. De nyugodtan jelentsen be a haziorvosom videken ok at tudjak kerni az adatokat. Felhivtam, majd pokhendi modon nekem esett hogy mar elmondta mi a menete. De mondom pozitiv lett a tesztje a baratomnak. Akkor hazamegyek es vizsgaljon meg. En hogy gondolom hogy hazamegyek? Covidosan? Tomegkozlekedessel? Nem, autoval.. utana megint ismetelgette, hogy tudtam hogy nem udulni megyek Budapestre miert nem jelentkeztem be mas orvoshoz. Nem gondolom hogy 2 naponta fog hivni hogy vagyok.. tovabbra is keressek a korzetembe orvost aki ellat. Komolyan? Az unnepek kozott? Mikor sok esetben ugyelet van? Szoval itt ulok, valoszinuleg Covidosan, gyogyszer nelkul..

termeszetesen a baratom orvosa mindenbol dupla adagot irt fel.. de ha o nem lenne ?

Ilyet tehet egy haziorvos?

2021. dec. 30. 11:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyebkent ezen a teszten lovagoltok. De gyogyszert meg mindig nem kaptam a haziorvosomtol. Megse kerdezte hogy vagyok, faj e valamim. Szoval nyugodtan rugozzatok ezen a teszten, akkor sem ez a helyes hozzaallas. Mert ha tesztelni nem is kuld el, akkor is tudna felirni gyogyszert. Na de koszi, hogy itt voltatok.
2021. dec. 30. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
9%

Épp ez az hogy TE lovagolsz folyamatosan a teszten. Holott én végig azt mondom, hogy teljesen lényegtelen, mivel fertőzöttel élsz te gyíkagyú.

Tüneti szerekkel kell magad kúrálni, elmondom sokadjára is. Milyen csodaszert szeretnél? Vagy mit vársz a tesztektől meg hogy pont téged nem tesztelnek stb.

2021. dec. 30. 14:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Neked valamilyen kisebbsegi komplexusod van vagy boldogtalan vagy? Mert aki ilyen stilusban ir mint te.. raadasul nevtelenul.. egy szinten nevtelen kerdezonek ott bajok vannak. Azt gondolod igy jobban tudod ervenyesiteni az igazad, vagy hogy te tobb lennel, pedig nem. Valojaban ezek az emberek, mint te vannak elnyomva a csaladjukban, munkajukban. Szomoru, hogy egy nevtelen oldalon adod ki a frusztraciod. En ha valamivel nem tudok azonosulni tovabb lepek. De meg mindig te vagy az aki velem foglalkozik es nem forditva. Szoval nyugodtan add ki magadbol amit lehet.
2021. dec. 30. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Annyira vidám perceket szereztél, köszönöm. Nem, képzeld nem érzem magam elnyomva vagy ilyesmi - a pszichológia nem neked való úgyhogy ne pedzegesd.

A sok méltatlankodó hülyéhez tartozol sajnos. Annyival biztos több vagyok nálad, hogy nem terhelem felesleges hülyeséggel az eü-t. Az a szomorú, hogy nem fogod fel a lényeget. Sajnos igencsak megrögzötten megakadtál egy szinten (teszt) és nem lehet kizökkenteni a hülyeségből. A covidra nincs csodaszer. Tüneti kezelés kell. Ha fulladsz, menj légúti SBO-ra vagy hívj ügyeletet/mentőt stb. Te is olyan vagy, aki eljátssza itt Mária halálát mert jajj beteg és mi van ha ha ha... Mi lenne? Felnőtt módjára kúráld ki magad.

2021. dec. 30. 18:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom. Akkor a mai naptol teged kereslek ha beteg lennek legkozelebb. Megmondo ember :D
2021. dec. 30. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan keress bizalommal. 20 év egészségügyi tapasztalattal rendelkezem hypohonder.
2021. dec. 30. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!