Szerintetek lehet javulás?
Elsősorban hasonló tapasztalatokkal rendelkezőkhöz szólnék, de aki jártas a témában is szivesen meghallgatnám.
Lényeg az, hogy fiatal srác vagyok, aki sokat idegeskedett, szorongott az elmult kettő évben.
Volt egy pánikroham szerű esetem, (akkor nem tudtam hogy az lehet), majd hosszan tartó fejfájás sorozatom. Ekkor volt mindenféle vizsgálatom, MR, szívultrahang ahol mindent rendben találtak. Egyedül a 24 órás vérnyomásmérés során párszor magasabbat mért a készülék. Emiatt irtak fel napi egy szem vérnyomáscsökkentőt amit idővel meg kellett felezni mert nagyon alacsony lett tőle. A fejfájásom utána is előjött, de mára már megszűnt. Mióta ezt szedem jobban stresszeltem, hogy na fiatalon gyógyszert kell szedjek. Hipochonder is lettem. Sokszor rosszul erzem magam. A vérnyomásom mindig jó szokott lenni. Sosem mértem még magasat, inkább tökéleteset (ami ebben a korban annak számít), vagy alacsonyabbat de magasat sosem.
Próbálok nem idegeskedni, sportolni, dohányzásról is leszoktam.
De neha vannak pánikrohamaim igaz már nagyon ritkán, légszomj elő szokott fordulni.
Lehet e a későbbiekben javulás? Már a vérnyomás tekintetében? A pszichés oldalon viszont próbálkozom nagyon
Azt gondolom, a Covid sok mentális és fizikai betegség okozója. Van egy 16 éves lány aki az orvos szerint ezért lett cukorbeteg. Egy másik 16 éves lány anorexiás. De láttam sok fiatalt Szegeden és Gyulán is a pszichiátrián.
Benned van akarat és jól látod a dolgokat. Szerintem rendbe jössz hamarosan, legyenek pozitív dolgok előtted.
A Biblia már nagyon sok fiatalnak segített.
37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!