Sulek Péter kérdése:
Valami eltört bennem,és nem tudok önmagam lenni újra. Mi lenne a megoldás ? (többi lent)
Figyelt kérdés
19 éves koromig tök normális voltam kitűnő tanuló semmi probléma,és egyszer csak elköltöztem pestre Egyetem miatt,új kapcsolatok iskola és ott összeomlottam,nagyon beteg lettem hanghallások depresszió téveszmék ilyenek nem volt kedvem tanulni élni sem rendet rakni semmit. most 28 éves vagyok jártam pszichiáterhez kaptam gyógyszereket jobban vagyok próbálok rendet rakni,de nem az igazi. volt valaki hasonló helyzetben ? leszek olyan valaha mint régen? egy pszichológus segíthet vagy mit tanácsoltok ? köszönöm előre is a válaszotokat kíváncsi vagyok a véleményetekre.2021. júl. 30. 13:00
1/2 A kérdező kommentje:
azt talán fontos még hogy visszaköltöztem a szüleimhez de nem olyan már mint régen
2021. júl. 30. 13:00
2/2 anonim válasza:
Sosem lesz olyan mint régen.
Akadálynak gondolhatod ezt, viszont nem az. A múlt , elmúlt. Változtál volna a költözés nélkül is, akkor sem lennél most olyan mint 9 éve.
Ne erre gondolj, hogy vissza akarsz abba a bőrbe bújni, a jelen idődet kell olyanná formálni, hogy most a legtöbbet
tudd kihozni.
Nehéz? Nagyon. De amiken keresztül mentél , azt egy gyenge ember kezdte el. Mostanra már erős vagy, tapasztaltabb, MÁSABB.
A kintsugi technika jutott most eszembe különben. Olvass utána.
Amúgy egy pszichológus is sokat segíthet a nézeteid helyes irányba terelgetni, megpróbálni mindenképp érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!