Ez mi lehet? Tegnap igaz feltettem a kérdést,de a kép nagyon rossz minőségű volt, alig lehet belőle kivenni valamit.
Figyelt kérdés
[link] ez már valamivel jobb,írták hogy elharaphattam, de ekkora dudor keletkezett volna? Eléggé parázok,nem e valami daganat fele, orvoshoz szerdán tudok menni.2021. dec. 13. 10:34
11/14 A kérdező kommentje:
Rendben,felhívom
2021. dec. 13. 10:47
13/14 A kérdező kommentje:
Na,hát nem bírtam várni,elmentem az ügyeletre,a doki nem volt ott,de egy nagyon kedves asszisztens jött ki,elmondtam a problémám,megvizsgalt, kiderult hogy szajsebeszeten van és maganba pedig fogorvos, azt mondta nem kell felnem szimplán elharaptam valószínűleg almomban, és azért lett ilyen plusz az sem segített rajta,hogy furszeres kajakat ettem már egy jó ideje és majdnem mindent csiposen eszek,úgyhogy most amíg be nem gyógyul addig ezeket hanyagolnom kell,plusz azt hiszem azt mondta valamiféle sprayt kell kivaltanom, talán tantumverde hogy gyorsabban gyógyuljon,szóval csak ennyi hala isten
2021. dec. 13. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!