Feltettem egy tampont, de nagyon rossz érzés. (? ) Többi lent.
Most vitt rá a lélek, hogy először használjak tampont. Két éve menstruálok már, ma reggel pedig úgy voltam vele, hogy miért ne. Ma van a legerősebb napom, ilyenkor elég rendesen vérzek.
Felhelyeztem a tampont, kicsit kellemetlen volt, gondoltam azért, mert első meg ilyenek. Most viszont hogy fent van rettenetes érzés, egy kicsut fáj, és nagyon irritál, amolyan viszkető szúró érzés. Hátrább toéni nem tudom, mert nem is megy és fáj is, kivenni pedig szintén nem megy, mert nem telt meg eléggé. Mit tegyek?
Nem telt meg, de ha kellemetlen húzd ki. Hát nem lesz "vicces" érzés, de sajnos ez van.
Én jópár éve nem vagyok szűz, de a tampont utálom.
Akkor rosszul van felrakva vagy szokatlanul szűk vagy.
Az első 1-2 (legelső menses, utáltam a betétet) nekem is fájt, azonnal ki is vettem (ki lehet szárazon is, nem kellemes, de bent még rosszabb volt), de utána beletanultam és soha nem éreztem semmit. Ahova tenned kell, ott nincsenek fájdalomérzékelők, elvileg nem érezhetsz semmit, ez a normális.
Persze első tamponnak a legkisebbet és a leghegyesebbet próbáld :) Amikor én kezdtem, még csak bumfordiak voltak, nyilván minit vettem, aztán megjelentek a még karcsúbbak, hegyesebb véggel, amikkel még könnyebb egy szűk, kezdő lánynak.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Végül kivettem, igyekeztem minél jobban ellazulni, így nem volt olyan vészes.
Szűz vagyok még, minivel próbálkoztam. A felhelyezésnék nem is volt akkora bah, inkább csak utána, amikor már eltelt pár perc. Legközelebb újra próbálkozom, tényleg köszönöm szépen a gyors segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!