Hogy tudom kiszűrni azokat a sulikat amik engem érdekelhetnek külföldön?
Marketing adminisztrátor szeretnék lenni.
Leginkább Madridban, Barcelonában vagy Londonban szeretnék megfizethető iskolában továbbtanulni. Nem kell, hogy elit legyen az iskola, csak a tanítás menete legyen modern, és főként a szakmai tudáson, ne a lexikális tudáson legyen a hangsúly. Az is jó lenne, ha nem kellene mindig órákra járnom egész héten, hanem feladnának könyveket határidőkre, és be tudnám osztani az időmet, utazgathatnék.
Angolul szeretném tanulni a tárgyakat. Van angolból c1-es nyelvvizsgám és németből b2-es nyelvvizsgám. Továbbá szeretnék Spanyolul is meg Portugálul megtanulni.
Suliban 3,8 az összátlagom ami nem a legjobb, dehát nem is kell nekem erős iskola. Szeretem a matekot és a közgazdász/marketing tárgyakat.
Érdekel minden ami a közgazdász szakkal kapcsolatos.
Specifikus szakokat kereshetsz, ahol meg tudod nézni mi a requirement.
Egy IELTS nyelvvizsga tuti kell majd.
Amúgy gyakran szoktak kérni tőled esszét, ajánlólevelet, a bizonyítványod fénymásolatát gondolom.
Nem ilyen ponthatáros a dolog mint itthon.
Itt keress olyat ami tetszik
Én például itt találtam meg az iskolámat angliában: [link]
Persze nekem más volt a helyzet, mert még nem vagyok 18 és angliai kisérettségim van, így könnyen jelentkezhettem azokra a helyekre ahova elég jó jegyeim voltak a követelményeknek. (Persze ez helyfüggő, mert arra az informatikai szakra amire jelentkeztem, a jegyeim csak level2-nek felelt volna meg, de mégis felvettek level3-ra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!