Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 1-2 naponta visszatérő rövid...

1-2 naponta visszatérő rövid ideig tartó szédülés?

Figyelt kérdés

Egyensúlyzavar, émelygés, fülzúgás nem kíséri, de így is rossz. Olyan 5 perc leteltével mindig elmúlik.

Egy hete kezdődtek a tünetek.

Sajnos a "karantén" (home office, otthon kotlás) alatt felszedtem 25 kilót. Gondoltam hátha érdemi adalék ez az infó is.

(Tudom, doki, de a covid-pánik alatt halandó nem jut most olyan ellátáshoz ami nem covid, a magán eü meg megfizethetetlen számomra jelenleg)

36/F.

2021. dec. 8. 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Vérnyomásmérés, EKG teszt (pláne terheléses), és mindenképpen vérkép teszt (vérsülyedés, vércukorszint, koleszterin). Mindegyiket a háziorvosoddal kell megbeszélned. De mindenképpen kezdj el sok folyadékot (nem kávé, nem cola, hanem víz vagy üres tea) inni. Napi 2-3 liter minimum, már az is sokat segíthet.
2021. dec. 11. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!