Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az aki harmadikat is felveszi...

Az aki harmadikat is felveszi az tényleg nagyon oltás párti lehet?

Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 18:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

más orvosok mást mondanak, guglizhatsz is.

a miénk is nézeti egy szomszéd néninek, aki nagyon beteg volt, de nem értem, miért. De neki több tízezernél állt a vírus után

2021. dec. 3. 20:09
 22/29 anonim ***** válasza:
62%
Én már kértem a harmadik oltást, de egyáltalán nem vagyok oltáspárti. Kizárólag az előnyök miatt oltattam be magam, hogy tudjak utazni.
2021. dec. 4. 08:35
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok az, csak tüdőbajos vagyok 20 éves korom óta és ha elkapom a kovidot, nem szeretnék egy lélegeztetőgépen megpusztulni.
2021. dec. 4. 08:50
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem

Nekem 2 oltásom van, ha eljön az ideje még felveszem ebből a fajtából a 3.at, de többet, és az új vakcinát az omikron miatt már biztos nem fogok felvenni.

2021. dec. 4. 16:54
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
24 Szia! Kettő ugyanolyan után nem tudsz egy harmadikat is felvenni, hálisten ezt már tiltják :) A hatásosabb védettség érdekében egy ellenkező technológiával készült vakcinát tudsz választani.
2021. dec. 4. 23:20
 26/29 anonim ***** válasza:

25y koszi az infot. Miota?

Tegnap kaptam.

Az lehet tiltva, amikor 2 adagos volt alapaban, es azok masok. Dr annak ertelme sincs.

2021. dec. 4. 23:27
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, az ki van zárva, hogy tiltsák. Rengeteg ember van, aki csak pfizert kaphat ilyen olyan okok miatt, nekik például mindhárom az. Ők akkor nem kaphatnának harmadik oltást. Mikor én voltam harmadikon megkérdezték mit szeretnék és azt kaptam.
2021. dec. 5. 08:27
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
27 ennek majd utána nézek, mert ez nagyon nincs jól így
2021. dec. 5. 17:54
 29/29 anonim ***** válasza:
Mindhárom oltásom Pfizer volt. Mást be se adattam volna
2021. dec. 8. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!