2 oltást kaptam a harmadikat, szerintetek jól látom?
Nagyon sokat gondolkoztam a 3. oltáson de azt látom nem hat, vannak körülöttem oltatlanok és oltottak, nagyából ugyan azzal a tünetekkel átvéleszi mind a 2 csoport és mind a 2 csoportban vannak olyanok akik majd belehalnak mert gyenge az immunredszerük.
Szerintetek ha az oltás működik és az emberiség fele be van oltva, nem kellene csökkennie a megbetegedés számnak és a halálozásnak? Ez nem logikus! Ha 50%-ot kiveszel a lehetséges esetek közül csökkennie kellene a számoknak és pont a fordítottja van! A maradék 3 millió oltatlan meg nem generálhat ekkora számokat, hogy van ez?
Az összes tudományos elemzés azt mutatja, hogy az oltatlanok között arányában sokkal több a súlyos, kórházi ápolásra szoruló beteg.
Az, hogy te ezt nem vagy hajlandó tudomásul venni, hanem inkább a facebookon olvasott összeesküvéselméletekben hiszel, a te bajod.
1-es Lehet, hogy sokkal több a súlyos beteg az oltatlanok közt, de az is biztos, hogy az oltottak közül is bekerülnek a kórházba! Tehát nem működik az oltás! A másik miért kell újra oltani 4 havonta?
Az oltás beadása után a 2. hónapban már csak ötven százalékban véd az oltás! Azt gondolod ez élet, hogy majd járunk 4-2 havonta oltásárt,vállalva a következményeket?? Normális? Milyen hosszú távú következménye lesz az oltásnak? Erre nem tudod a választ! Senki nem tudja! Csak az tudjuk, hogy mellékhatása lesz, mivel mindennek van mellékhatása és be kell vállalnunk hőst játszva, hogy megmeneküljön a rendszer és ne roskadjon össze a sok orvosi ellátásra szoruló miatt! Erről van szó!
Kérdező!
Elfelejtetted például azt, hogy közben változott a vírus, jobban fertőző lett.
Amúgy szerinted, ha az oltás nem működne, minek készítenék?
És miért konteókra hallgatsz, miért nem a szakemberekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!