2 oltást kaptam a harmadikat, szerintetek jól látom?
Nagyon sokat gondolkoztam a 3. oltáson de azt látom nem hat, vannak körülöttem oltatlanok és oltottak, nagyából ugyan azzal a tünetekkel átvéleszi mind a 2 csoport és mind a 2 csoportban vannak olyanok akik majd belehalnak mert gyenge az immunredszerük.
Szerintetek ha az oltás működik és az emberiség fele be van oltva, nem kellene csökkennie a megbetegedés számnak és a halálozásnak? Ez nem logikus! Ha 50%-ot kiveszel a lehetséges esetek közül csökkennie kellene a számoknak és pont a fordítottja van! A maradék 3 millió oltatlan meg nem generálhat ekkora számokat, hogy van ez?
"akkor át vagyunk verve a számokkal?"
Szoktál néha gondolkodni?
Például kinek lehet az az érdeke, hogy téged átverjen az oltással? Mert ugye ez fontos, nem a számok.
"Hogyan bízzunk az oltásokban?"
Például elolvasod szakember véleményét. Nem a Lenkeit.
Minek készítik? Pénzért talán? Nefeledd magán cégek készítik az oltásokat, nem állami cégek. Mi a célja egy cégnek, hogy profitott termeljen tisztes vagy tisztességtelen úton!
A másik kérdésem, hogyan lehet hogy rekord számokat dönt a halálozás és az etoltottság egyre magasabb? Hmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!