Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 oltást kaptam a harmadikat,...

2 oltást kaptam a harmadikat, szerintetek jól látom?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat gondolkoztam a 3. oltáson de azt látom nem hat, vannak körülöttem oltatlanok és oltottak, nagyából ugyan azzal a tünetekkel átvéleszi mind a 2 csoport és mind a 2 csoportban vannak olyanok akik majd belehalnak mert gyenge az immunredszerük.

Szerintetek ha az oltás működik és az emberiség fele be van oltva, nem kellene csökkennie a megbetegedés számnak és a halálozásnak? Ez nem logikus! Ha 50%-ot kiveszel a lehetséges esetek közül csökkennie kellene a számoknak és pont a fordítottja van! A maradék 3 millió oltatlan meg nem generálhat ekkora számokat, hogy van ez?

2021. nov. 24. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

"akkor át vagyunk verve a számokkal?"

Szoktál néha gondolkodni?

Például kinek lehet az az érdeke, hogy téged átverjen az oltással? Mert ugye ez fontos, nem a számok.

"Hogyan bízzunk az oltásokban?"

Például elolvasod szakember véleményét. Nem a Lenkeit.

2021. nov. 25. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
Ne vedd be a harmadikat! Amit a tv_be látsz mind hazugság.!
2021. nov. 25. 22:58
 13/16 A kérdező kommentje:

Minek készítik? Pénzért talán? Nefeledd magán cégek készítik az oltásokat, nem állami cégek. Mi a célja egy cégnek, hogy profitott termeljen tisztes vagy tisztességtelen úton!

A másik kérdésem, hogyan lehet hogy rekord számokat dönt a halálozás és az etoltottság egyre magasabb? Hmm?

2021. nov. 27. 08:47
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Úgy, hogy ha még oltás se lenne, akkor lennének igazán rekord számok.. hmm hmm
2021. nov. 27. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen mindig lesz magyarázat, ha nem lenne oltás, meg rosszabb lenne, blabla.
2021. dec. 3. 04:52
 16/16 anonim ***** válasza:
2021. dec. 3. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!