Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az aki harmadikat is felveszi...

Az aki harmadikat is felveszi az tényleg nagyon oltás párti lehet?

Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 18:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%
jah
2021. dec. 3. 18:20
 2/29 anonim ***** válasza:
63%
Vagyis inkább oltásrajongó.
2021. dec. 3. 18:21
 3/29 anonim ***** válasza:
37%
Nyilván oltás "párti", vagyis inkább felelősségteljes, és nem akar lélegeztetőgépre kerülni, vagy komolyabb tünetekkel feküdni otthon két hétig.
2021. dec. 3. 18:26
 4/29 anonim ***** válasza:
60%

3

Aki felelősségteljes az nem ész nélkül oltat, hanem időnkét csinál IgG ellenanyagszám vizsgálatot és csak akkor adat be egyet amikor tényleg kell neki és nem veszi el a tadzsik gyerekek elől akiknek lehet hogy tényleg kell.

2021. dec. 3. 18:29
 5/29 anonim ***** válasza:
57%

Nem tulajdonítok ennyi figyelmet a dolognak, hogy ez alapján kasztosodjak, vagy része legyen a hitemnek, identitásomnak.

Felveszem, mert így kisebb az esélye, hogy komolyabb bajom lesz a járványtól, aztán megyek a dolgomra.

Kezd az a benyomásom lenni, hogy főleg az oltásellenesség olyan hitvallássá válik, mint valami istenhit:D Aki ezzel törődik ennyit, nincs élete?

2021. dec. 3. 18:29
 6/29 anonim ***** válasza:
55%
3mas,ez egyértelmű, nem gondoltam hogy ezt hozzá kell tennem. En két kínait kaptam, alacsony volt az ellenanyagszámom, szóval beadattam a modernát. Aki két Pfizert kapott, annak nyilván nem most van itt az ideje egy harmadik oltásra.
2021. dec. 3. 18:32
 7/29 anonim ***** válasza:
35%
Bocs, előző vagyok, a 4es kommentelőnek reagáltam.
2021. dec. 3. 18:33
 8/29 anonim ***** válasza:
47%
Én jobban örültem volna, ha átesek a covidon, de mivel nem fertőződtem meg, ezért rávettek, hogy oltakozzam.
2021. dec. 3. 18:34
 9/29 anonim ***** válasza:
56%

8as örülj neki.

Régebbne én is úgy gondolkodtam mint te. Hadd jöjjön, átesek rajta, lesz saját ellenanyagom oszt annyi. Fiatal vagyok és bár nem olyan vasimmunrendszerű, de túlélem na.

TÚl is éltem. De azót anem érzek ízeket. Egy éve. Csak az indiai meg a halálra sózott-borsozott ételeknek van íze.

Az vígasztal, hogy akkor még nem volt oltás így nem okolhatom magam a saját hülyeségemért, hogy inkább a betegséget válaszotttam és nem az oltást.

Bátyám szarabbul járt. ő háromszor esett át rajta fél éven belül, minden alkalommal 40 fokos lázzal, tropára ment idegrendszerrel. És a 3 alkalom után ugyanúgy 0 antiteste volt, szóval simán elkaphatta ovlna negyedjére is.

Addig nagy az ember szája, amíg földhöz nem bssza valami vagy meg nem hal valakije. Utána inkább kussol és kéri az oltást. Az önhittség ára.

2021. dec. 3. 18:41
 10/29 anonim ***** válasza:
44%
4, ha már felelősségről van szó, tok felesleges elvegeztetni ezt a tesztet. Nem jelent semmit.
2021. dec. 3. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!