Aki be van oltva, de elkapta a covidot, hogy vészelte át a betegséget? Érdekelne, hogy mikor kapott oltást és mikor fertőződött meg?
Június elején kaptam meg az első Pfizer oltásomat, többet nem vettem fel.
Október elején lettem beteg, most gyógyultam meg a napokban, elég rosszul viseltem, de itthon.
Januárban kaptam 2 Pfizert (eü dolgozóként az első körben).
Szeptember közepén mérettem antitest szintet, 750 volt (50-től pozitív).
Aztán beadattam a 3. oltást 11.09-én.
A párom márciusban, aztán rá 3 hónapra kapott két Astrát, ő 11.10-én vette fel a 3. oltást.
Viszont a november 6-ai hétvégén párom találkozott egy haverjával, akiről pár nap múlva kiderült, hogy coid pozitív (elment a szaglása, azért tesztelték). Páromnak szerda körül picit kapart a torka, és mivel hétvégére vendégeket vártunk volna, úgy gondolta, inkább tesztel. Hát pozitív lett:D Aznap nekem még negatív volt a teszt. Legközelebb 15-én munka előtt teszteltem, akkor már pozitív volt.
A párom pár napig köhécselt (napi 3-szor rájött és köhintett párat kb.), nekem egy napig folyt az orrom meg picit fájt a fejem. Összesen talán 3 napig éreztünk valamit, utámna semmi se volt.
10 nap karantén után ő visszament dolgozni, nekem még kellett egy teszt, de az már negatív volt.
Sógorom főápoló. 3 Pfizer után elég beteg lett.. Még mindig fullad terhelésre,és sípol a tüdeje.
A 3. oltást 2-3 hónapja kapta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!