Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a véleményetek arról...

Mi a véleményetek arról vallási csoportok tiltakoznak oltás miatt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 17:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nekik van igazuk!
2021. nov. 26. 17:26
 2/6 Alain Delon ***** válasza:
100%
A vallás és a realitás nem összeegyeztethető, tehát semmit sem bírnak felfogni a világból.
2021. nov. 26. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nekem!
2021. nov. 26. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel rengeteg vallási csoport van, nyilván nem nehéz találni agyament szektákat, akik tiltakoznak valami ellen. Valószínűleg nem tudsz olyan dolgot találni, ami ellen ne tiltakozna valaki. Ha valaki tiltakozik az elektromos készülékek, a kávéivás, a húsfogyasztás vagy a házasságom kívüli szex ellen, (ezek élő példák) akkor azokat is követed?

Amúgy mind keresztény, mind muszlim, mind hindu, mind zsidó többségű országokban erőteljes oltakozás figyelhető meg, szóval komoly vallási közösség aligha tiltakozik., holdkórósokat meg nem nehéz találni.

2021. nov. 26. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ő dolguk.Mindenki azt csinál amit szeretne.Ha valaki úgylátja jónak hogy beoltatja magát,az tegye azt,aki pedig nem szeretné,az nem csinálja,ilyen egyszerű az egész.Aztán majd a jövő megadja rá a választ hogy melyik választás volt a hasznosabb.
2021. nov. 26. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki vallásos, attól más galádság is kitelik.
2021. nov. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!