Kinek mi a véleménye az egészségügyi dolgozók kötelező covid oltásával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 17:18
A kérdező szavazást indított:
covid
oltás
kötelező
15 szavazat
1/48 anonim válasza:
Ez alap. Aki ezt nem érti, hogy miért, annak mondhat az ember bármit
2/48 A kérdező kommentje:
Elírtam.Bocsánat.A szavazás felejtős.
2021. szept. 22. 17:20
3/48 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy szerintem nem szavazást akartál, hanem kulcsszavakat, mert a szavazásnak ebben az esetben semmi értelme.
4/48 A kérdező kommentje:
Igen 3-as,csak kulcsszavakat akartam.
2021. szept. 22. 17:23
5/48 anonim válasza:
Orvos vagyok. Az egészségügyi dolgozók már rég beoltatták magukat. Aki nem, az nem EÜ dolgozó, hanem ostoba, felelőtlen idióta.
6/48 anonim válasza:
Érthetetlen számomra, hogy azok, akik már átestek a COVID-on, miért nem kapnak mentességet, hiszen védettségi kártyát kaphatnak. Nekik kisebb az esélyük megfertőződni, mint az oltottaknak.
Az pedig aggasztó, hogy emiatt újabb eü. dolgozók mennek el, nem hiányzik ez most senkinek.
7/48 anonim válasza:
Az hogy ez ZSAROLÁS.
MENJEN a fenébe az az idióta aki ezt kitalálta és kötelezővé tette.
8/48 anonim válasza:
#5: Én alig várom, hogy ezek az "ostoba, felelőtlen idióták" elkezdjenek beszélni a kórházi tapasztalataikról, amik miatt így döntöttek... Izgalmas lesz :)
9/48 anonim válasza:
Aki ez miatt felmond, az jól is teszi, buta ehhez a szakmához
10/48 anonim válasza:
Még az nem olyan biztos, hogy felmondanak nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!