Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed és a tapasztal...

Mi a véleményed és a tapasztalatod a Covid elleni vakcináról?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Extraerős védelmet nyújt mind a Covid, mind az influenza ellen. Mióta beadattam el sem köhintettem magam.
Beadattam, mégis megkaptam a Covidot, de szerencsére pár napos múló rosszulléttel megúsztam.
Felvettem, mégis hetekig nyomtam odahaza lázasan, betegen az ágyat.
Be vagyok oltva, mégis kórházba kerültem, annyira leterített a Covid.
Mióta beoltottak, egészségügyi problémáim lettek, ezért nem vagyok hajlandó többet felvenni.
Arról volt szó, hogy két vakcina hiperszuper erős védelmet nyújt! Akkor most miért akarják belénk nyomni a sokadikat?
Nem akarom beoltatni magam, de kell a védettségi igazolvány, hogy utazhassak, szórakozhassak.
Sosem adatnám be, ha nem ahhoz lenne kötve, hogy megtartsam a munkahelyemet.
Nem akarok erről tapasztalatot szerezni, annyi rosszat hallottam/olvastam róla.
Nem fogom beoltatni magam. Én a koronavírust egyenesben szeretném megtapasztalni.
40 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Az első lehetőséget jelöltem, de azért koránsem ennyire extrémen gondolkozom. Gyerekként kapsz kötelező oltásokat, ez se különb szerintem. Betegség->oltás-> magamat és másokat is védem. És még fideszes se vagyok, mielőtt valaki letámad
2021. nov. 24. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Nyújt védelmet. Extraerős védelmet csak akkor, ha nagyon magas az átoltottság, mivel nem 100%-os hatékonyságú. De ez egyébként minden oltásra igaz, ezért létezik a kötelező oltás fogalma. Az influenzát pedig teljesen más víruscsaládhoz tartozó vírusok okozzák.

(Mielőtt valaki ideírja Gibraltárt, ami manapság nagyon felkapott az oltásrettegők körében, inkább ne fáradjon, mert készen áll a válaszom: Gibraltáron tavasz óta 4 ember halt meg covidban, szóval nagyon is jól működik az oltás Gibraltáron.)

2021. nov. 24. 21:42
 3/8 anonim válasza:
67%
Utolsó, de naiv vagy...
2021. nov. 25. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Pfff nagyon utolsó

Majd rájön

2021. nov. 25. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Engem gyikká változtatott! De már elmúlt.
2021. nov. 25. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
2-es vagyok. Mire jövök rá? Meséljetek!
2021. nov. 25. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Tulajdonképpen nem érdekel. Annyiféle légúti fertőzés támad ilyenkor, s pont ezzel az eggyel ekkora felhajtással vannak amikor bakfitty ahoz képest mikor egyszer influenzás voltam.
2021. nov. 25. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az oltás nem véd meg semmitől. Akkor érne valamit hogyha ha valaki beoltja magát akkor védve lesz a szervezete. Tehát nem fogja elkapni még akkor sem hogyha enyhe tünetek lesznek. Ebben van amit majd linkelek van egy ilyen kérdés.

Meddig tart a védettség?

A vakcina által biztosított védelem ideje még nem ismert, meghatározása folyamatban van a

jelenleg zajló klinikai vizsgálatok során.

Tehát nem ismert a vakcinák védelmi ideje. Végeredményben senki nem tudja megmondani hogy védenek-e egyáltalán a vakcinák hogyha igen akkor mennyi ideig tart a védettség és stb. Amig fogalmazok igy ismeretlen anyagot akarnak az emberi szervezetbe tenni addig én biztosan nem fogom beoltani magam hogy beteg legyek a vakcina beadása után. Inkább vagyok most makk egészséges és a viruson a teszt szerint tavasz elején átestem és ezzel nekem le is van tudva.

[link]

2021. nov. 25. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!