6 centiméteres miómánál már szóba kerül a műtét?
Köszönöm a választ, jövő héten megírom az én orvosom mit mondott, műteni kell e. Nem szivesen feküdnék kés alá újra, két éve vannak nőgyógyászati panaszaim, polipok, méhszajseb, ezek miatt ötször műtöttek az utóbbi időkben.
Ez a mióma panaszt nekem nem okoz nagyon, a menstruáció kicsit fájdalmas, de ez mindig igy volt a mióma előtt is. Remélem neked is sikerül egy jó orvost kifogni.
Én vagyok az első kommentelő. Akkor nem helyezte kilátásba a műtétet. Én is azt gondoltam, hogy ezt műtik, hogy a méh ne kerüljön veszélybe olyannál aki pl nem szült. De ezek szerint akkor lehet várni vele.
Én is most fogok majd menni. Csak volt egy kézműtétem és emiatt tolódott.
Nekem amúgy erős és darabos lett a menstruációm. Illetve 4 nap helyett 7 napig tart már. Plusz most a kézműtétem után 1 nappal megjött, holott január 10.-én kellett volna. Aztán tartott 5-6 napig, 1 nap szünet és ma újra megjött. Nagyon aggaszt, hogy a mióma, vagy a műtét miatti stressz, vagy altatószerek zavarták-e be!?
Pénteken megyek a dokihoz, mert ultrahanggal is meg akarja nézni, majd leirom mit mondott.
Jobbulást kívánok neked és mindenképpen menj nőgyógyászhoz, mert ha panaszokat okoz a mióma, pl. elhúzódó, erős, darabos vérzés,össze-vissza menstruációs ciklus, jobb ja mihamarabb lát a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!