Ugye emberek 50-60 százaléka csak azért oltotta be magát mert kell védettségi igazolvány? Mert vannak olyan beoltott emberek akik nem is hiszik hogy létezik!
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 12:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben azért féltek a betegségtől is vagy épp az idősebb családtagjaikat védték.
Azért lehetett menni sok felé igazolvány nélkül, nem tartott sokáig az az időszak, amikor kérték az igazolványokat.
Külföldön nyáron is kitartottak mellette
2/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy ez az szám hogy jött neked ki, de igen, sokan csak azért oltattak.
3/7 anonim válasza:
50-60%? forras? godolom facebuk meg a szomszed valakijenek az ismije is ezt mondta...
4/7 anonim válasza:
Minek az 50-60%-ra gondolsz?
Egyébként elenyésző kisebbség szerintem az, aki csak ezért oltatja be magát.
5/7 anonim válasza:
A tényként közölt 50-60%-ról kérnék egy hiteles forrást, ahol fel van tüntetve az adatgyűjtést végző személy, kutatóintézet vagy cég neve, ismertetve az adatgyűjtés módja és a minta nagysága. Ha ilyen nincs akkor mégis honnan veszed? Elárulom, a szomszéd néni meg Józsi bácsi megkérdezése nem tudományos kutatás.
6/7 anonim válasza:
Ismerve a magyar mentalitást, valószínű.
7/7 anonim válasza:
Neh, kérlek. Az ilyen "nemletezikvírus" emberekből már jópárat eltemettek, meg jópárat még ezután fognak.
Azokra kellett volna dobni a földet, amelyikek felcukkolták őket, hogy ne hordjanak maszkot, mert átverés az egész meg méreg van a vakcinában. De nem ezek haltak meg, hanem akiket megvezettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!