Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor kaptátok meg a védettség...

Mikor kaptátok meg a védettségi igazolványt?

Figyelt kérdés
Múlt héten újítottam meg a személy igazolványomat, és az ügyintéző azt mondta, hogy nem kell új védettségi igazolványt igényelnem, mert központilag érzékelni fogja a rendszer az okmány újítást, és 8 napon belül kiküldik az új védettségi igazolványt.

2021. jún. 11. 07:08
 1/3 anonim ***** válasza:
8-9 nappal az első oltás után. Van aki még hamarabb, van aki picit később kapja kézhez a kártyát. De az anyósom 1.5 hónap után sem, neki kellett utánajárni hivatalba stb mire végre megkapta.
2021. jún. 11. 07:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét után küldték. De én is futkostam hozzátartozó rossz címre postázott kártyája miatt.
2021. jún. 11. 07:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem kettőt küldtek egyszerre 😃 márciusban voltam beteg, azt is most küldték (jó hogy felébredtek), a másikat meg 9 nappal a szuri után..
2021. jún. 11. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!