Szerintetek is veszélyes vagyok az oltottakra , oltatlanul?
Nem tudom, mennyire szerencsés úgy fogalmazni, hogy veszélyes vagy másokra, de
- oltatlanként nagyobb valószínűséggel fertőzöl meg másokat, így kis részben te is hozzájárulsz ahhoz, hogy több fertőzött van
- nagyobb valószínűséggel kerülsz kórházba, tehát te is hozzájárulsz az egészségügy túltelítődéséhez, mások gyengébb ellátásához vagy ellátásának elmaradásához
Statisztikailag részed van abban, hogy mások gyengébb ellátást kapnak, de ez elmondható azokról is, akik influenza ellen nem oltatják be magukat vagy betegen bejárnak dolgozni, dohányoznak, nem mozognak, egészségtelenül étkeznek, extrém sportolnak, stb.
14-es. Igen . Betartok minden szabályt!!!! Műszakvezető vagyok , szóval muszáj !!! Kis cég , 20 alkalmazott. Érdekes módon , bár nem sok van. De az összes oltott kolléga , covidos lett!!! 20-ból 5-en.
Senki nem került kórházba!!!! De tesztelték őket , és mindenki Covidos lett!!! Mivel együtt vagyunk, összezárva, nem értem a dolgot!!! Nem volt karatén,nem foglakozott velünk a kutya sem!!!!
Kérdező! Nekem úgy tűnik te nem magyarázatot szeretnél, nem akarsz semmit megérteni, hiszen nyilvánvalóan itt mindenkinél okosabb vagy. Provokálni és vitát szítani jöttél ide, mint a hasonló jellegű kérdéseknél a kérdezők nagy része.
13as válaszoló tök jól összefoglalta amúgy a lényeget!
Érdekes. Nálunk a cégnél (fogászat) kb 30 ember dolgozik , ebből 2 nincs beoltva. Eddig 1 oltatlan és egy oltott kapta el. Az oltatlan kolléga 29 évesen kórházba került súlyos tünetekkel, de szerencsére már jobban van. Az oltott kolléga tünetmentesen átveszelte, mostmár negatív. Senki más a cégnél nem kapta el tőlük, pedig elég sok időt töltünk egy légterben, mindenkit leteszteltek a cégnél úgyhogy tuti senki más nem kapta el és ennek már 4 hete.
Szóval az hogy nálatok az ÖSSZES oltott kolléga elkapta, és persze csak ők, ezt én nem tudom neked elhinni.
Az ilyen kisarkított, eltúlzott sztorik miatt van ennyi bizonytalan ember, akik nem tudják kinek higgyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!