Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek is veszélyes...

Szerintetek is veszélyes vagyok az oltottakra , oltatlanul?

Figyelt kérdés

2021. nov. 22. 13:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szerinted már vége van a tesztnek???? Most tesztelik ember !!!!!
2021. nov. 22. 16:27
 12/24 A kérdező kommentje:
Arra hogy bunkó vagy , ennyi a válaszom. Hát ez van!!!:)
2021. nov. 22. 16:29
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, mennyire szerencsés úgy fogalmazni, hogy veszélyes vagy másokra, de

- oltatlanként nagyobb valószínűséggel fertőzöl meg másokat, így kis részben te is hozzájárulsz ahhoz, hogy több fertőzött van

- nagyobb valószínűséggel kerülsz kórházba, tehát te is hozzájárulsz az egészségügy túltelítődéséhez, mások gyengébb ellátásához vagy ellátásának elmaradásához

Statisztikailag részed van abban, hogy mások gyengébb ellátást kapnak, de ez elmondható azokról is, akik influenza ellen nem oltatják be magukat vagy betegen bejárnak dolgozni, dohányoznak, nem mozognak, egészségtelenül étkeznek, extrém sportolnak, stb.

2021. nov. 22. 16:47
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jobban, mint bárki más, feltéve, ha az általános védekezési szabályokat betartod. Remélem, maszkot azért hajlandó vagy viselni, és betegen nem mész közösségbe.
2021. nov. 22. 17:03
 15/24 A kérdező kommentje:

14-es. Igen . Betartok minden szabályt!!!! Műszakvezető vagyok , szóval muszáj !!! Kis cég , 20 alkalmazott. Érdekes módon , bár nem sok van. De az összes oltott kolléga , covidos lett!!! 20-ból 5-en.

Senki nem került kórházba!!!! De tesztelték őket , és mindenki Covidos lett!!! Mivel együtt vagyunk, összezárva, nem értem a dolgot!!! Nem volt karatén,nem foglakozott velünk a kutya sem!!!!

2021. nov. 22. 17:27
 16/24 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nekem úgy tűnik te nem magyarázatot szeretnél, nem akarsz semmit megérteni, hiszen nyilvánvalóan itt mindenkinél okosabb vagy. Provokálni és vitát szítani jöttél ide, mint a hasonló jellegű kérdéseknél a kérdezők nagy része.

13as válaszoló tök jól összefoglalta amúgy a lényeget!

2021. nov. 22. 17:30
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes. Nálunk a cégnél (fogászat) kb 30 ember dolgozik , ebből 2 nincs beoltva. Eddig 1 oltatlan és egy oltott kapta el. Az oltatlan kolléga 29 évesen kórházba került súlyos tünetekkel, de szerencsére már jobban van. Az oltott kolléga tünetmentesen átveszelte, mostmár negatív. Senki más a cégnél nem kapta el tőlük, pedig elég sok időt töltünk egy légterben, mindenkit leteszteltek a cégnél úgyhogy tuti senki más nem kapta el és ennek már 4 hete.

Szóval az hogy nálatok az ÖSSZES oltott kolléga elkapta, és persze csak ők, ezt én nem tudom neked elhinni.

Az ilyen kisarkított, eltúlzott sztorik miatt van ennyi bizonytalan ember, akik nem tudják kinek higgyenek.

2021. nov. 22. 17:37
 18/24 A kérdező kommentje:
Nézd . Ahogy te én is kifejthetem a véleményem! Provokálni nem akarok senkit!!!!! Azt hogy te milyen oltást veszel fel, nem az én dolgom!!!!!! Tiszteletben is tartom!!!!! De ha én nem szeretném, akkor nem fogom oltatni magam!!!! Szerettem volna tudni , hogy féltitek e az életeteket,az oltatlanok miatt!!! Aki provokál minket , azt nem itt kell keresni!!!! Tudod!!! Oszd meg , és uralkodj!!!
2021. nov. 22. 17:41
 19/24 anonim ***** válasza:
2021. nov. 22. 17:48
 20/24 anonim ***** válasza:
16os vagyok. Senki nem próbált meg itt rábeszélni az oltásra, ha nem oltatod magad, hát nem, a te döntésed. Ha betartod a megelőző intézkedéseket, hordod normálisan a maszkot, akkor az úgy korrekt. Ja hozzáteszem hogy oltottként is ugyanúgy mindenkinek hordani kellene a maszkot, betegen otthon maradni, vigyázni egymásra amennyire tőlünk telik! És a legfontosabb, tiszteletben tartani egymás döntését az oltással kapcsolatban. Peace:)
2021. nov. 22. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!