Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek is veszélyes...

Szerintetek is veszélyes vagyok az oltottakra , oltatlanul?

Figyelt kérdés

2021. nov. 22. 13:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%
Attól függ...
2021. nov. 22. 13:52
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem kaptam még el , voltam pedig kórházban is az elmúlt két év során. De ez majd egy másik kérdés lesz.
2021. nov. 22. 13:56
 3/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem! A média miatt alakult ki ez a tévhit sokakban!

Egyébként ez a kép nagyon találó. [link]

2021. nov. 22. 13:57
 4/24 anonim ***** válasza:
40%

Ne oltasd be Magad!!!

Mert az inekcióban méreg van!!

2021. nov. 22. 14:07
 5/24 anonim ***** válasza:
13%
Igen, mert az oltottak is elkaphatják a vírust. Az oltás csak a komolyabb megbetegedéstől, kórháztól, haláltól véd meg.
2021. nov. 22. 14:08
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
#5 Igen helyett nemet akartál írni? Mert ez így elég ellentmondásos..
2021. nov. 22. 14:10
 7/24 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös . Magyarázd el nekem légy szíves , ha te be vagy oltva , akkor nem leszel komolyabban beteg. Akkor nem kerülsz kórházba , nem halsz meg. Szerinted tényleg miattam leszel influenzás . Mert ugye koronás nem lehetsz. Vagy mégis? Nem értem , hogy is van ez???? Be vagy oltva , beteg leszel, , koronás!!!! Akkor te is fertőzni fogsz!!!!Nem oltattam be magam, de te igen!!!! Ki fog fertőzni kit?

Benned van egy legyengített vírus , szóval?

2021. nov. 22. 14:19
 8/24 anonim ***** válasza:
32%
Tényleg ennyire hülye vagy? Gyerekkorodban is egy csomó elölt vírust tartalmazó oltást kaptál, mégsem terjeszted ezeket a betegségeket.
2021. nov. 22. 14:31
 9/24 A kérdező kommentje:
Nézd , én nem hülyéztelek le!!!! Gyermekkori oltásaid , ki voltak fejlesztve , tesztelve! Ráadásul komoly betegségek ellen kaptál oltást, ami tényleg működött is, és működik ma is! Azt hiszem én csak magyarázatot kértem , nem a mentális problémáimat akartam veled megbeszélni. Bár lehet , neked több ilyen jellegű problémád van!!!!
2021. nov. 22. 14:42
 10/24 anonim ***** válasza:
Miért szerinted ezek nincsenek kifejlesztve és tesztelve? Bocs hogy lehülyéztelek, dehát ez van.
2021. nov. 22. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!