Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Borzasztóan fáj a torkom. Mi...

Borzasztóan fáj a torkom. Mi használ a legyorsabban ellene?

Figyelt kérdés

Holnap megyek bulizni a baratnoimmel, viszont ma elkezdett rettenetesen fajni a torkom. Tegnap egy kicsit ereztem, ezert vettem be este doritricint, de ettol csak bedurrant a torkom reggelre. Ma elszpogattam egy strepsilst amitol ugyszinten csak jobban fajt a torkom mint elotte. Reggel suliba indulas elott ketszer is gargalizaltam sos vizzel valamint teat ittam es vittem is suliba.

Egyszeruen csak egyre rosszabb es ezek a “nagyonn jo” gyogyszerek semmit sem segitenek. Honap estere van vmi amitol enyhulni fog?

2021. nov. 18. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
A buli fontos! Hadd menjen! Szórakozz, pasizz, éld az életet, amíg lehet! Ne foglalkozz a halottakkal, meg ha meg is fertőzöl valakit, mit számít! Toljad neki, nyomjad! :-D
2021. nov. 18. 15:53
 12/14 anonim ***** válasza:
5%

#10 Egy torok gyulladás nem fertőz.

Ezért nem írnak ki vele.

Dolgozó embert kiírnának ilyennel a kieső jövedelmet hogyan pótolják?

Jajj tudom kap TB alapon alamizsnát ami kajára se elég na abból majd befizetheti a számlákat...

2021. nov. 18. 15:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a mebucain mint nagyon bevált, egyből elmulasztotta, ha jájt a torkom, és ferötleníti is...
2021. nov. 18. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:
13as vagyok *fájt
2021. nov. 18. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!