Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Borzasztóan fáj a torkom. Mi...

Borzasztóan fáj a torkom. Mi használ a legyorsabban ellene?

Figyelt kérdés

Holnap megyek bulizni a baratnoimmel, viszont ma elkezdett rettenetesen fajni a torkom. Tegnap egy kicsit ereztem, ezert vettem be este doritricint, de ettol csak bedurrant a torkom reggelre. Ma elszpogattam egy strepsilst amitol ugyszinten csak jobban fajt a torkom mint elotte. Reggel suliba indulas elott ketszer is gargalizaltam sos vizzel valamint teat ittam es vittem is suliba.

Egyszeruen csak egyre rosszabb es ezek a “nagyonn jo” gyogyszerek semmit sem segitenek. Honap estere van vmi amitol enyhulni fog?

2021. nov. 18. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán betegen otthon kéne maradni
2021. nov. 18. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen fenszi cukros vackok nem sokat segítenek.

Ha kialakult egy nap alatt nem igen fog enyhülni már.

C-Vitamin mondanám nagyobb dózisban. 6-8-10ezer egység.

Aszkorbin savban vízben feloldva egyből tapad a torkodra is belőle.

Csoda szer nincs...

2021. nov. 18. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj, terjeszd át másokra is a kórt
2021. nov. 18. 15:13
 4/14 A kérdező kommentje:
Elso hozzaszolo. Tudom, hogy most van ez a korona virus, de minden egyes torokfajasnal, fejfajasnal, stb senki nem szeretne otthon maradni, higy ne tudjon dolgozni, vagy ismolaba menni. Az orvos egy hetre kiirna, hetvegere mar valoszinu nem nagyon fogok erezni semmit. Eleg eros gimnazium real szakan tanulok, ahol a potlas nem egy alom
2021. nov. 18. 15:17
 5/14 A kérdező kommentje:
Harmadiknak ugy szinten szol. Mielott volt ez a korona, az volt a gaz, ha otthon maradt az ember egy torokfajas miatt.
2021. nov. 18. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az se szeretne pótolni, akinek átadás, es úgy elkapja, hogy bejarni se tud.

A gyógyulás szempontjából is jobb, ha pihensz , nem bulizni mész.

Józsi bácsi vagy Edit néni nem beszélt meg vírusokról?

2021. nov. 18. 15:22
 7/14 A kérdező kommentje:
Elvileg a maszkhasznalat nem adja at a korokozokat. Szuleimtol kertem reggel higy igazoljak le nekem a mai napot, amit nem tamogattak. Innentol kezdve nem volt sok valasztasom
2021. nov. 18. 15:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem mész holnap bulizni a barátnőiddel! Normális vagy? Te mit szólnál, ha valaki szándékosan megfertőzne csak azért, hogy ő szórakozhasson?

Nem használ semmi torokfájás ellen gyorsan, mert a torokfájás csak tünet, a betegség pedig nem múlik el gyorsan. Ha ennyire buta gyerekeket felvesznek állítólag erős gimnázium reál tagozatára, akkor vajon milyenek lehetnek a normál osztályok tanulói?

2021. nov. 18. 15:27
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Torokfájás vagy gyulladás nem ugrál csak úgy, nem halálos kór amúgy.

Nem covid.

Ennyivel nem írja ki az orvos sem.

Bulizás helyett jobb lenne a toroknak ha maradna de ne én mérlegeljek.

2021. nov. 18. 15:33
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Csak a halálos betegséget nem szabad terjeszteni, a többit simán, 9-es? Dehogynem írja ki az orvos, aki beteg, az otthon gyógyul, és lehet, hogy antibiotikumot kap.

Egyébként, kérdező, azzal, hogy hol beveszel egy gyógyszert, hol nem, azzal pont a kórokozó ellenálló képességét növeled, mert nem irtod ki teljesen és új erőre kap.

2021. nov. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!