Borzasztóan fáj a torkom. Mi használ a legyorsabban ellene?
Holnap megyek bulizni a baratnoimmel, viszont ma elkezdett rettenetesen fajni a torkom. Tegnap egy kicsit ereztem, ezert vettem be este doritricint, de ettol csak bedurrant a torkom reggelre. Ma elszpogattam egy strepsilst amitol ugyszinten csak jobban fajt a torkom mint elotte. Reggel suliba indulas elott ketszer is gargalizaltam sos vizzel valamint teat ittam es vittem is suliba.
Egyszeruen csak egyre rosszabb es ezek a “nagyonn jo” gyogyszerek semmit sem segitenek. Honap estere van vmi amitol enyhulni fog?
Ilyen fenszi cukros vackok nem sokat segítenek.
Ha kialakult egy nap alatt nem igen fog enyhülni már.
C-Vitamin mondanám nagyobb dózisban. 6-8-10ezer egység.
Aszkorbin savban vízben feloldva egyből tapad a torkodra is belőle.
Csoda szer nincs...
Az se szeretne pótolni, akinek átadás, es úgy elkapja, hogy bejarni se tud.
A gyógyulás szempontjából is jobb, ha pihensz , nem bulizni mész.
Józsi bácsi vagy Edit néni nem beszélt meg vírusokról?
Nem mész holnap bulizni a barátnőiddel! Normális vagy? Te mit szólnál, ha valaki szándékosan megfertőzne csak azért, hogy ő szórakozhasson?
Nem használ semmi torokfájás ellen gyorsan, mert a torokfájás csak tünet, a betegség pedig nem múlik el gyorsan. Ha ennyire buta gyerekeket felvesznek állítólag erős gimnázium reál tagozatára, akkor vajon milyenek lehetnek a normál osztályok tanulói?
Torokfájás vagy gyulladás nem ugrál csak úgy, nem halálos kór amúgy.
Nem covid.
Ennyivel nem írja ki az orvos sem.
Bulizás helyett jobb lenne a toroknak ha maradna de ne én mérlegeljek.
Csak a halálos betegséget nem szabad terjeszteni, a többit simán, 9-es? Dehogynem írja ki az orvos, aki beteg, az otthon gyógyul, és lehet, hogy antibiotikumot kap.
Egyébként, kérdező, azzal, hogy hol beveszel egy gyógyszert, hol nem, azzal pont a kórokozó ellenálló képességét növeled, mert nem irtod ki teljesen és új erőre kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!