Mennyire veszélyes ha oltás után közvetlen elkapom a vírust?
Gondolkozok az oltáson, fokent a Janssenen vagy a kínain
Hetvegen megyek bulizni, ha jovoheten felveszem az oltast, es veletlen elkapom a virust ra par napra az veszelyes lehet?
Semennyire. Paromnak a harmadik oltas utan egy nappal lett pozitiv a tesztje, ket nap taknyolason kivul nem lett baja. Nekem harmadik oltas utan 5 nappal lett pozitiv, nekem sincs bajom.
De nyilvan a vedettseg ennyi ido alatt nem alakul ki, olyan lesz a lefolyas, mintha nem kaptal volna oltast. Rosszabb nem lesz.
Kínai... Nem tudom hogy lehet képes ekkora agymosásra a média.
Vagy tényleg ennyi megvezethető ember van?
Na de mindegy te dolgod. Ha első oltás után vagy közben kapod el a váróban akkor az oltás semmit se véd.
ha harmadikra mész emlékeztetőnek akkor az előzőek védenek értelem szerűen. Tehát nagy bajod akkor nem lehet.
#4 Hagyományos? Mint a mosópor? :) Hatalmas érv. Géntechnológia mi? Legalább fingod nincs miről beszélsz... Holnaptól 2 fejem lesz... Még okosabb leszek... Addigra megjön az eszem és mindig csak a kínaiban bízom...
Kínairól tudod milyen? Nem! Még bevizsgálni is tilos volt. Ettől lett hagyományos? (hagyományosan szar?)
Annyira biztosak benne hogy még csak az engedélyezési eljárást se kérvényezték meg a hanyatló nyugaton.
Mindegyik vakina vadi új. De akkor mutasd hogy milyen élettani hatásai vannak a kínainak 10 év múlva had lássuk. Hopp. Jajj nincs semmi? Az baj!
Na de akkor majd a fejlesztőik elmondják aaa. Ja várjá meghaltak... Micsoda véletlen... Na de akkor a cég igazgatója... ja várjá baj van Öngyilkos lett. 2m ről főbe lőtte magát... Biztos valami szerelmi ügy. Mindenkinél? Á biztos Érdi cigányok voltak szamuráj kardal, vagy annak látszó tárgyal.
Rá van írva hogy médin csájná, mint a telefon kábelre akkor csak jó lehet... Vagy legalább nem öl meg vagy esetleg hagyományos. Bármit is jelentsen. Bevallott módon (nem tudjuk igaz -e mert nem engedik bevizsgálni érted?) korábban bejáratott elölt virust juttatják a szervezetbe. Elméletileg. (Ezt hazudják) Gyakorlatilag meg senkinek sincs fingja se mit.
Na de tőlem aztán...
Ertem ezt is.
Kinaban megis elfogadtak, egyik vezeto nagyhatalom minden teren. Kb minden ott keszul amit magad elott latsz. Miert gondolod hogy a kinai el akar intezni barkit is ennyi erovel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!