Most, hogy Müller Cecília is beismerte, meghamisították a covid halottak számait, még mindíg hiszel abban, hogy a covid ennyire veszélyes?
Nyilvan csalnak es csaltak is a szamokkal, de ettol fuggetlenul sajat boromon tapasztaltam, hogy milyen is a covid, fiatal korom ellenere.
Es sajnos tobb embert is elvesztettunk a rokonsagbol, igy nekem barki barmit mond, igenis veszelyesnek tartom a virust.
Ez nem hamisítás. Akkor lenne az, ha direkt hazudtak volna, vagy beírnak random embereket. Ez csak az adatok megengedő használata. Isten hozott a statisztika világában. :)
A covid ettől még létezik, és igen szar elkapni. Max jó esélyed van rá, hogy te nem fogod.
Eddig sem Müller Cecília miatt tartottam veszélyesnek a COVID-ot. Sőt, még csak nem is a magyar kormány összevissza kommunikációja és intézkedései miatt.
Ráadásul nem is a halált látom a COVID fő veszélyének (bár 2%-os mortalitás nem kevés), hanem a tartós egészségkárosodást.
Nem a vocid-19 a veszélyes, hanem az egészségtelen életmód következtében elhízott, cukorbeteg, mozgásszegény depressziós emberek tömegei!
Na ez miatt veszélyes, de ezzel az erővel bármilyen más járványszerű betegség is veszélyes lehet! Ezért tartom elhibázottnak a kórházi protokollt, ami egyébként a WHO korrupt politikusai által ránk erőltetett "vakcina terror" + lélegeztetőgép kezelés, ami egyenes út a halálba.
Senki nem érdekel a chip fszság XD
Ti hol éltek??Afganisztánban??Jézusom kik vagytok ti?
Atya gatya
Képzeljétek olyan van aki egyszerűen nem kér a löttyből na erre varrjatok gombot🤦♂️🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!