Koronavírusos vagyok,mikor leszek jobban?
Tudom,ti nem tudhatjátok nem láttok belém,csak tapasztalatokra lennék kíváncsi ki hány nap után lett jól?Oltatlan vagyok(kérlek ettől most tekintsünk el,ne szidjatok miatta)
Hétfő reggel kezdődtek a tünetek,erős fejfájás,gyengeség egész nap,estére 39 fokos láz,másnap méggyengébb lettem,de a fejem már nem fájt,lázam továbbra is volt,jah és a szívem gyorsan ver időnként,érzem ahogy dobog,köhögök is,olyan hurutos,de nem vészes,mára lett orrdugulásom,és 1x ment a hasam.Étvágyam se nagyon van,néha érzem,hogy éhes vagyok akkor eszem,de hamar jól lakom,nem fér belém sok.Reggel egész jól voltam,most délutánra megint rosszabbul vagyok,hőemelkedésem lett,38 fok ami magától lement,nem kellett gyógyszer.lényeg,hogy lesz ez még rosszabb is mit gondoltok?Van aki hasonló tünetekkel vészelte át?
Szerintem nem lesz rosszabb
Jobbulást!
Átestel rajta és ennyi
Szerintem lassacskán már jobban leszel.
Jobbulást!
Nekem sima megfázásnál is ez van MINDIG
És?Nehogy ezen beparázz Jézus
Hasonló tünetek...
Csak én oltott vagyok! :D
3,5 nap láz 38.4 felett
bélfeszültség, étvágytalanság
széntabletták után beindult a hasmenés! :D
5. napon múlt a láz
A fejem még tompa
Jövök ki belőle, de az ízeket nem érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!