Beoltottaktól kérdezem, nem bántátok meg?
Bevagyok oltva, betartom a távolságot, maszkot hordok, jópolgár vagyok ennek ellenére azt látom, hogy megint ugyanott vagyunk mint ahonnan elindultunk. Megint jönnek a szigorítások, a lezárások, megint rekordszámon a megfertőződések, ausztriába megint kijárási tilalom és akkor a 2 oltás már nem elég, adassak be harmadikat is... aztán negyediket, ötödiket, stb.
A kórházakban meg fele ember be van oltva.. akkor, minek is erőlködünk?
azért érdekel csak az oltottak véleménye mert az oltatlanok között sok a toroczkai-féle félnótás vírustagadó, az új világrend mániájukkal meg szerintük chipet ültetnek a bőrünkbe, meg műkörömépítő unatkozó nőkkel akik virológusnak hiszik magukat, na ezekre nem vagyok kíváncsi.
Németország: krvasokan bevannak oltva, nincs semmi gond. Maszkot hordani kell de más dolog.nem korlátozott.
Neked ott min a gond? Maszkot sem kell hordanotok..
Nekem 2x Pfizer van (németben a háziorvosom csak ezzel olt) de nem igazán a virustól félek hanem már a tököm tele van a lezárásokkal, kijárási tilalommal, megint felvásárolnak mindent az emberek, karantén, stb.
Tuti december-januárra bevezetik azt is hogy oltottaknak is maradjon a karantén... emiatt 10 nappal hamarabb vissza kell jönnöm a szabiról... már elegem van ebből az egészből
Miért bántam volna meg?
2 Pfizert kaptam, vagyis megkaptam a harmadikat is, csak mint kiderült, későn, ugyanis rá pár napra pozitív lett a tesztem.
1 napig folyt az orrom.
Párom két astra után kapta harmadiknak a Pfizert, másnap pozitív teszt, miután kiderült, hogy az, akivel előtte hétvégén találkozott, pozitív.
2 napig kicsit taknyos volt meg köhécselt, kb ennyi.
Az oltástól meg nem sok bajunk volt. Nekem csak a karom fájt 1 napig, a páromnak volt egy kis hőemelkedése.
Én azért örülök, hogy oltottan kb. tizedannyi esélyem van beledögleni, mint ha nem oltattam volna be magam.
Május végén kaptam a 2. oltást, most szombaton volt egy kis hőemelkedésem és azóta nem érzek szagokat meg illatokat.
Erősebben köhögök mint előtte.
Kurvára megbántam, fiatal vagyok, nincs semmi alapbetegségem tehát amúgy se lenne veszélyes rám, erre megint elkaptam ezt a vackot (először több mint egy éve, akkor 2 napig volt hőemelkedésem és annyi).
Leginkább az bosszant hogy értelmetlen volt beadatni, mert védeni ezek szerint k***ra nem véd és rohadtul nem fér bele hogy itthon maradjak, nyílván így betegen most se a munkahelyemre, se egyetemre nem járok be.
De legalább van védettségi kártyám, tehát ha akarnék akkor nyugodtan fertőzhetek bárhol, bárkit.
Tök jó...
Duró Dóra parlamenti felszólalásában azt mondta hivatalosan 51-49% az arány a kórházakban "fetrengőknél" (oltott-nemoltott)
Ezt elhiszem neki mert a kormány adta ki az információt. Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!