Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Beoltottaktól kérdezem, nem...

Beoltottaktól kérdezem, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés

Bevagyok oltva, betartom a távolságot, maszkot hordok, jópolgár vagyok ennek ellenére azt látom, hogy megint ugyanott vagyunk mint ahonnan elindultunk. Megint jönnek a szigorítások, a lezárások, megint rekordszámon a megfertőződések, ausztriába megint kijárási tilalom és akkor a 2 oltás már nem elég, adassak be harmadikat is... aztán negyediket, ötödiket, stb.

A kórházakban meg fele ember be van oltva.. akkor, minek is erőlködünk?

azért érdekel csak az oltottak véleménye mert az oltatlanok között sok a toroczkai-féle félnótás vírustagadó, az új világrend mániájukkal meg szerintük chipet ültetnek a bőrünkbe, meg műkörömépítő unatkozó nőkkel akik virológusnak hiszik magukat, na ezekre nem vagyok kíváncsi.

2021. nov. 17. 12:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Be vagyok oltva. Volt mellékhatása az oltásnak, kár lenne tagadni. Viszont nem kaptam el a fertőzést idáig, legalább is nem tűnt fel. Ismerőseim akik oltatlanul elkapták pocsékabbul voltak mint én az oltás után. Nem bántam meg, hogy beoltattam magam. Nem tenném ugyanakkor kötelezővé, szerintem döntse el mindenki maga, hogy mit enged bejuttatni a szervezetébe. A komolyabb korlátozásokkal nem értek egyet. A maszkhasználattal viszont igen, az tényleg olyan apróság amit mindenki megtehet ha tömegbe megy.
2021. nov. 20. 00:53
 22/22 A kérdező kommentje:

Müller Cecíliáék & Gulyás Gergely közölték a hivatalos adatokat, nem Dóra. Persze a fidesznek még annyira se hiszek el semmit, de jelen esetben véletlen igazat mondhatnak hisz nem az ő érdekeiket szolgálják az adatok

2021. nov. 21. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!