Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Beoltottaktól kérdezem, nem...

Beoltottaktól kérdezem, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés

Bevagyok oltva, betartom a távolságot, maszkot hordok, jópolgár vagyok ennek ellenére azt látom, hogy megint ugyanott vagyunk mint ahonnan elindultunk. Megint jönnek a szigorítások, a lezárások, megint rekordszámon a megfertőződések, ausztriába megint kijárási tilalom és akkor a 2 oltás már nem elég, adassak be harmadikat is... aztán negyediket, ötödiket, stb.

A kórházakban meg fele ember be van oltva.. akkor, minek is erőlködünk?

azért érdekel csak az oltottak véleménye mert az oltatlanok között sok a toroczkai-féle félnótás vírustagadó, az új világrend mániájukkal meg szerintük chipet ültetnek a bőrünkbe, meg műkörömépítő unatkozó nőkkel akik virológusnak hiszik magukat, na ezekre nem vagyok kíváncsi.

2021. nov. 17. 12:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem érte meg különösebben. Voltam már Covidos, még a Brit mutánsnál, semmi bajom nem volt 3 napnyi szaglásveszteségen kívül. Azóta kaptam 2 Modernát, de ugyanúgy korlátozva vagyok mindenhol. Akkor minek érte meg? 26 vagyok, semmi gondom nem lenne ígyse-úgyse tőle.
2021. nov. 17. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Eü-ben dolgozom, belelátok a covid osztályos betegek adataiba. Inkább 65% az az 51, és a beoltottak átlagéletkora jóval magasabb.
2021. nov. 17. 13:16
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Anyukám megbánta. Az oltás előtt semmi baja nem volt, de azóta gyengélkedik, megmagyarázhatatlan rosszullétei vannak, köszöni szépen, de nem kér több oltást. Én is köszönöm, én eddig se kértem, eztán se fogom. És undorító, hogy ezek után az oltást nem kérők vannak kikiáltva ostoba konteósoknak.

Kérdem én, hogy milyen védőoltás az, amitől rosszabbul van az ember, mint nélküle, és ugyanúgy megbetegedhet + ugyanúgy fertőz + ugyanúgy be van korlátozva. Szerintem nagyon meg lett vezetve az emberiség.

2021. nov. 17. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező: Amit utoljára írtál: Soha nem kell elhinni a facebookos álhíreknek mert amit leírtál az egyszerűen nem igaz!
2021. nov. 17. 14:20
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
12-es válaszoló:Akkor az oltottak a 65%? Ezek szerint több oltott van kórházban?
2021. nov. 17. 15:14
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
Az oltatlan 65…
2021. nov. 17. 16:08
 17/22 anonim ***** válasza:
48%

51 volt az oltott nezd vissza

Mit irt a 12-es aki ki tudja hogy kicsoda valójában?65%-ot.

Akkor egy kis szövegértés es már az jön ki hogy az oltották a 65.

2021. nov. 17. 16:46
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
Minek kell kiforgatni? En irtam a 12-es kommentet, es felreolvastam, ennyi. Az oltatlanok aránya kb 65%, remelem igy mar vilagos.
2021. nov. 17. 17:10
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem bantam meg es ezt 27 evesen, egeszsegesen mondom. Aki manapsag kothazba kerul, nagyreszt oltatlan.gyulolom a Fideszt, de legalább van elegendo vakcinank igy ha valaki nem olt, az selber Schuld.
2021. nov. 18. 19:21
 20/22 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, Dórika egy szélsőségesen oltásellenes párt tagja. Azért hiszed el neki az adatot, mert ő mondta? Vagy mert országgyűlési képviselő, tehát eleve igazat mond? Azért ez eléggé indokolatlanul nagy bizalom.
2021. nov. 19. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!