Milyen koronavírus tüneteitek voltak és hány nap alatt jöttetek ki belőle?
Nemtudom, hogy az volt-e lehet igen, lehet nem.
Egynapos hőemelkedés még augusztus elején, szokatlanul jóidőbe, következő nap fejfájás, harmadnap már semmi.
Aztán egy hétig ittam aspirin-c-t
Jelenleg van egy enyhe torokkapargászásom, de szerintem ez streptococcus lesz, holnap már úgyis itt a hétvége, adok neki fokhagymával, meg pálinkával!
Asszony úgyis sütőkolbászt fog csinálni tepsis krumplival, arra meg pont jól csúszik :)
Lányomnak és nekem 4 napig 38-39 fokos láz, egy hétig narancs színű hasmenés, kb. egy hétig íz, szaglásvesztés és hirtelen fellépő hurutos köhögések (naponta egyszer-kétszer). Cirka két hétig tartott az egész, nem viselt meg bennünket. Most egy jó darabig biztos az egekben lesz az antitestek száma.
Ezt most mindenki elkapta a környezetemben, oltott/oltatlan egyaránt súlyosabb, enyhébb tünetekkel.
Nyilvánvaló, hogy tök mindegy, hogy oltott vagy oltatlan valaki, ugyanúgy elkapja, és ugyanúgy lehet súlyos lefolyása még három oltással is, illetve enyhébb lefolyása oltatlanul is.
Én úgy gondolom, hogy ez igazából a második hullám, az első 2019 végén/2020 januárjában tombolt, akkor is minden ismerősöm elkapta. Valamit ránk szórtak akkor is, és most is.
Szeptember végén rengeteg ismerősöm panaszkodott, hogy a lakásuk tele van szúnyogokkal úgy, hogy mindenhol szúnyogháló van. Hozzám is bejöttek, láttam hogy a szellőzőn keresztül érkeznek.
Nem-e ez a rengeteg szúnyog fertőzte szét az embereket? Szeptember végén már eleve nem is szoktak szúnyogok lenni és a 40 évem alatt soha nem láttam olyat, hogy a szellőzőn jött volna be akármi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!