Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen koronavírus tüneteitek...

Milyen koronavírus tüneteitek voltak és hány nap alatt jöttetek ki belőle?

Figyelt kérdés

2021. nov. 17. 14:08
1 2
 11/17 anonim válasza:

Én is így vagyok ezzel. Én vagyok a kemény a családban, cipelem a gyereket, jövök-megyek mindig. Nem vagyok egy olyan típusú ember aki fekszik és nem csinál semmit. Ezért nehéz ez nagyon. Az érdekes hogy a férjem negatív, szerintem a fiam is elkapta mert neki múlt szombaton pici hőemelkedése volt és kb csütörtökig tüsszögött sokat, picit köhögött ő is.

Nem kaptam semmit.

Én is ha nem tudnám azt hinném megfázás és ennyi. Észre sem venném. Neked milyen tüneteid vannak? Neked is van ez a brutál fáradtság? Azt mondta az eü-s ismerősöm szerinte már nekem ez a torokfájással elkezdődhetett. Hát nem tudom. Azt mondta kb 5-10 nap. D vitamint javasolt nagyon nagy mennyiségben.

2021. nov. 20. 22:13
 12/17 anonim válasza:
Ne idegeskedj, majd valahogy tartjuk egymásban a lelket! :) én is próbálom mindig elterelni valahogy a figyelmem... Nem mindig sikerül sajnos.
2021. nov. 20. 22:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon fáradt vagyok,alig bírom magam vonszolni, pedig már jól voltam,most estére lettem megint szarul.Azért félek,nehogy kórházba kerüljek.
2021. nov. 20. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Szedjél vasat, meg igyál aspirint, csodát fog tenni!
2021. nov. 21. 10:02
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#5/14 Cubina

Neked ezekkel a tünetekkel közöd nem volt a kovidhoz akármit is hazudott a teszt / háziorvosod, mert ez sima Helicobacter Prioli tünetei és kórlefolyása.

Hurutos köhögés meg a párás kormos, hideg és retkes levegőtől is van.

Plusz mindenhol rohasztanak a gombák, penészek ilyenkor ősszel, tele van spórákkal a levegő.

2021. nov. 21. 10:07
 16/17 anonim ***** válasza:

"D vitamint javasolt nagyon nagy mennyiségben."

Gratula, a D vitamin egy hormon félig meddig.

Eleve tilos nagy mennyiséget szedni belőle, mivel károkat okoz, ráadásul eléggé nehezen ürül ki, vagy bomlik le, a szervezet sokáig képes raktározni!

Ha túltolod a D vitamint, fogad törni fog, csontjaid fájni, könnyebben kapsz infarktust.

2021. nov. 21. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Én most leszek benne 2 hete. Az első 2-3 napban folyton feküdtem de kb mint egy megfázás. Sokat fújtam az orrom, szinte folyamatosan és ezért be is dugult mind2 fülem. Folyamatosan szédültem, és még most is. Aztán jobban lettem, vissza jött a szédülés, és persze közben elvesztettem teljesen a szaglásomat és az íz érzékemet is. Holnap lejár a karanténom, de most ott tartok hogy fáj a mellkasom és a hátam. Van hogy szúrú fájdalmat érzek a bal mellemben. De pár napja légszomjam volt, és lezsibbadt a bal karom.- Holnap beszélek az orvosommal mert kezd idegesíteni ez a mellkasi fájdalom.
2021. nov. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!