Milyen koronavírus tüneteitek voltak és hány nap alatt jöttetek ki belőle?
Én is így vagyok ezzel. Én vagyok a kemény a családban, cipelem a gyereket, jövök-megyek mindig. Nem vagyok egy olyan típusú ember aki fekszik és nem csinál semmit. Ezért nehéz ez nagyon. Az érdekes hogy a férjem negatív, szerintem a fiam is elkapta mert neki múlt szombaton pici hőemelkedése volt és kb csütörtökig tüsszögött sokat, picit köhögött ő is.
Nem kaptam semmit.
Én is ha nem tudnám azt hinném megfázás és ennyi. Észre sem venném. Neked milyen tüneteid vannak? Neked is van ez a brutál fáradtság? Azt mondta az eü-s ismerősöm szerinte már nekem ez a torokfájással elkezdődhetett. Hát nem tudom. Azt mondta kb 5-10 nap. D vitamint javasolt nagyon nagy mennyiségben.
#5/14 Cubina
Neked ezekkel a tünetekkel közöd nem volt a kovidhoz akármit is hazudott a teszt / háziorvosod, mert ez sima Helicobacter Prioli tünetei és kórlefolyása.
Hurutos köhögés meg a párás kormos, hideg és retkes levegőtől is van.
Plusz mindenhol rohasztanak a gombák, penészek ilyenkor ősszel, tele van spórákkal a levegő.
"D vitamint javasolt nagyon nagy mennyiségben."
Gratula, a D vitamin egy hormon félig meddig.
Eleve tilos nagy mennyiséget szedni belőle, mivel károkat okoz, ráadásul eléggé nehezen ürül ki, vagy bomlik le, a szervezet sokáig képes raktározni!
Ha túltolod a D vitamint, fogad törni fog, csontjaid fájni, könnyebben kapsz infarktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!