Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most miért nincsenek korlátozá...

Most miért nincsenek korlátozások a covid miatt??

Figyelt kérdés
Értem én, h az embereknek be kell oltatniuk magukat-én be is vagyok, mielőtt valaki nekem esne-ettől függetlenül elég meredeken emelkednek a számok hetek óta, és amúgy nem is igaz amit a médiába mondanak, h az oltottak 1%-a van kórházban, az oltottak közül is többen vannak. De a lényeg az, h tavaly ilyen számok mellett, karantén volt meg minden. Arról nem beszélve, egy oltott is hurcibálhatja tünet nélkül az oltást, és ha van olyan rokona aki nem olthatta be magát, akkor haza is viheti neki... És még sorolhatnám. De a lényeg az, h miért nincsenek korlátozások most nálunk?? Meddig vár még az Orbán? Tiszta bolond ez az ember, barki barmit mond. Egyébként politika mentes akartam lenni, de eskü nem értem ezt az embert.... És ez csak rosszabb lesz ez a járványhelyzet.

2021. nov. 15. 14:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9 Szerintem ne keverjük korlátozásokhoz azt, hogy nincs elég orvos, mert annyi a covidos megint. Két rossz közül lehet ilyenkor választani, vagy a covidosokat hagyod meghalni vagy nem műtöd meg a szürkehályogot még egy fél évig.

A kórházakban a látogatásokat meg minden járvány esetén zárják, hogy a nem járványos részlegekre ne vigye be egy látogató a járványt, a járványos részlegen meg ne kapja el és kerüljön ő is kórházba.

#10 Oltottakkal és covidosokkal...

2021. nov. 15. 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"és amúgy nem is igaz amit a médiába mondanak, h az oltottak 1%-a van kórházban"

Idáig kb 1 millió embert érintett nálunk a covid. Ennek kb 1 tizede volt kórházban, az 100000. Majd 1 évig még csak oltás sem volt, úgyhogy azok között eleve nem lehetett oltott kórházban, marad kb 60000. Ha ez mind oltottan került volna azóta kórházba (ami természetesen bőven nem igaz), még az is csak 1%-a a 6 milliónak.

Szívesen.

Ráadásul te mit mondtál: VAN kórházban. Kórház+lélegeztetőn most kb 6 ezer ember van, ez 1 ezreléke a 6 milliónak. Persze ezek nagy része, meg főleg nem oltott, de hiába is magyarázok én itt olyannak, akinek matekból alighanem mínusz egyese van.

2021. nov. 15. 21:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsó nagyon gáz vagy. De nem érintesz meg. Nem minden igaz ám amit hallasz. Sokkal többen vannak kórházban mint amit mondanak.

Kórházi korlátozásokra, azaz a látogatási tilalomra annyi, h amikor influenza járvány volt, akkor is látogatási tilalom volt.

Az, h kötelező az oltás az egészségügyben, már bocsánat, de én ezt nem korlátozásnak hívom, hanem kényszerítésnek. Tudtommal szabad országban élünk, de úgy tűnik mégse. Szerintem mindenki saját maga, hagyj döntse el beoltatja e magát vagy nem, ha nem akkor se rúgjak mar ki, talaljanak neki masik részlegen melot, vagy nemtudom. Szóval ezt nem díjazom.

Nekem a korlátozások részből inkább az hiányzik csak, h az összes zárt térben hordjon mindenki maszkot. Nem csak a kormányablakban. Ott jobban fertözz a vírus, mint a boltokban, vagy mi? Nem értem. De mindegy is. Leírtam. Aki vitatkozni akar, az ne ide írjon. Máshol töltse ki a feszkot.

Utolsónak üzenem h ne legyél annyira naiv h mindent a médiából szedsz es mindent elhiszel. Egyébként pedig az 1% is sok. Csak neked nem. De hagyjuk is. Nem állok le veled vitázni. Gyalázat vagy.

2021. nov. 18. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerencsére te kockás füzetben vezeted a kórházban lévők számát és az oltottak arányát, ezért inkább neked higgyünk. Értem.
2021. nov. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!