Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyiék miért nem bírják...

Nagyiék miért nem bírják felfogni, hogy nekem nem kell az oltás, ezért nem is olttattam magam? 18/f

Figyelt kérdés

Általában hétvégén járunk hozzájuk, de mióta korona van más téma nem létezik, csak a vírus, oltás... Egész nap az M1-et bámulják, pánikolnak azon hogy mi a helyzet. Anyuéktól kezdve, nagybátyámékra, unokatesóimra, mindenkire ráerőszakoltál már, jóformán zsarolással hogy "ti fogtok megölni minket". Rendes családi vitát csináltak ebből.

Nyáron még én is hallgattam párszor, hogy mindenki hajlandó volt miattuk beoltani magát, hogy őket megvédjük, de én nem vagyok erre hajlandó... na ez után a kijelentés után augusztus végétől nem is voltam náluk, egyszerűen nem megyek és kész.

Hétközben minden nap egyedül vagyok itthon, 1 szombaton vannak anyuék is itthon... Oltás meg nagy korlátozás... egész nyáron koncertekre jártam haverokkal, még most is, moziba is járunk rendszeresen... senkit nem érdekel oltott e vagyok vagy sem.

2021. nov. 7. 08:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
30 én sem értem mi baja van, én csak félek a betekségektől. Szerintem először összekevertelek vele, mert pont ugyanannyi pipátok van.
2021. nov. 12. 13:18
 32/35 anonim ***** válasza:
20-askának. Ha a TV is megmondta, akkor az a tuti! Tessék azt csinálni amit mondanak, hiszen az nekünk kifejezetten jó, csak mi még nem tudjuk. 😱🤣👑
2021. nov. 14. 07:21
 33/35 anonim ***** válasza:
Asztat csinálom. Már megvan a harmadik olytás, de már várom a negyediket. Mercsakígy tűntethettyük el vírust.
2021. nov. 14. 08:42
 34/35 anonim ***** válasza:
33-askának. Te egy nagyon engedelmes állampolgár vagy. Ezért kaphatsz még egy grátisz oltást a popsikádba is. Megsúgom neked a vírust nem lehet eltüntetni, csak akkor leszel immunis ellene, ha az immunszisztémádat megerősíted. Hogyan? Figyeld a fősodratút, majd megmondják neked. 🤣😱🦠👑⛪️🧛‍♂️🍻
2021. nov. 15. 06:21
 35/35 anonim ***** válasza:
Tudooom. Pont ezér mekkérdesztem a körzeti orvost, hogy neme lehet inflúziósüveggel rendelni az olytásbó, mer akkor a nap 32 órályában védve lennék.
2021. nov. 15. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!