Pfizert fogok kapni 1.oltas lesz jovoheten akit ezzel oltottak mi a tapasztalat?
2 napig szarul leszel. Nálam ez volt.
Nekem több nem kell, az fix.
Nekem csak a karom fájt egyébként semmi.
Illetve később volt olyan, hogy fájt a csuklóm és késett 1 hetet a menstruációm.
Sógoromnak érzéskimaradások voltak a kezében, fizioterápiára kellett járnia oltás után.
A húgomnak a gyűrűsujja és a kisujja érzéketlen lett, meg kellett műteni.
Mindketten diplomás ápolók.
Kedves Kérdező!
Alapvetően védőoltások mellett vagyok (igen szükségesek, de az is igaz, hogy az új technológiák hosszabb távú kockázatai még ismeretlenek, ebben nem is foglalok állást), Pfizerrel volt elég negatív tapasztalatom. Nem modom, hogy rossz, de azt se, hogy jó. Hosszú és megosztó lehet a véleményem, inkább privátba megírtam. Lényegében én hajlandó vagyok magam újra beoltatni covid ellen (fene se szeret beteg lenni), 3. oltást nem vállalom, jövő évit igen, ha kell, de, ha van rá egy mód inkább nem Pfizert. Levelemet nyugodtan olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!