Nagyiék miért nem bírják felfogni, hogy nekem nem kell az oltás, ezért nem is olttattam magam? 18/f
Általában hétvégén járunk hozzájuk, de mióta korona van más téma nem létezik, csak a vírus, oltás... Egész nap az M1-et bámulják, pánikolnak azon hogy mi a helyzet. Anyuéktól kezdve, nagybátyámékra, unokatesóimra, mindenkire ráerőszakoltál már, jóformán zsarolással hogy "ti fogtok megölni minket". Rendes családi vitát csináltak ebből.
Nyáron még én is hallgattam párszor, hogy mindenki hajlandó volt miattuk beoltani magát, hogy őket megvédjük, de én nem vagyok erre hajlandó... na ez után a kijelentés után augusztus végétől nem is voltam náluk, egyszerűen nem megyek és kész.
Hétközben minden nap egyedül vagyok itthon, 1 szombaton vannak anyuék is itthon... Oltás meg nagy korlátozás... egész nyáron koncertekre jártam haverokkal, még most is, moziba is járunk rendszeresen... senkit nem érdekel oltott e vagyok vagy sem.
Ne törődj a sok konteós rettegővel. Én és a barátnőm sem oltatjuk magunk, egész nyáron múzeumokba és koncertekre jártunk. Az előre foglalt ülőhelyes koncertekre amúgy sem kell kártya. Most persze majd elhordanak laposföldesnek, meg hajtogatják, hogy a lélegeztetőn megbánod (amire kb. egy a millióhoz az esélyed). Éld az életed, a hülyékkel meg ne foglalkozz. Előbb-utóbb csak ráunnak, vagy ha nem, akkor meg a legkisebb baj is nagyobb lesz az ő vergődésüknél.
21F
12: németeknél 70% átoltottságnál döntögetjük a tavalyi rekordot.
Okos felelősségteljes emberként meg tudod magyarázni?
14, ok tegyük fel így van. Miért akarják bevezetni az oltottaknak a tesztet? (2g plus a kulcsszó)
Illetve az az a 30% oltatlannál a tavalyi 100% oltatlansághoz képest nem az 1/3-ának kellene lennie a számoknak?
Pedig tavaly is november elejéig maszk nélkül edzettünk még kontaktsportban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!