Covidos vagyok, elment a szaglásom, mikor fog visszajönni?
2020. November elején covidos lettem, és most újra november van.
1 éve nem érzek szagokat. Ízeket igen de nem úgy mint előtte .... Viszont most újra elkaptam a covidot és egyre jobban jön vissza a szaglásom ma éreztem hirtelen 1-2 ételnek az illatát végre! Kb bele betegedtem főleg hogy mindig mindenre totál más szagot éreztem borzasztó 1 éven vagyok túl eszméletlenül befolyásolja a hangulatod a szaglásod .... Volt idő hogy mindenre szennyvíz szerű szagot éreztem vagy tömény pálinka szagot...
Üdv, utolsó vagyok.
Mostanában egyre jobb, az ételek illatát érzem már a parfümnek is meg ilyenek de nem 100% hanem olyan 40 inkább jó indulattal. Ami vicces hogy a cigaretta füstjének még mindig nem érzem az illatát egy kicsit sem :D dohányzom és ez hihetetlen hogy amúgy tudom hogy nagyon erős szaga van és mindennap szívom és még se érzem... Javulok folyamatosan ettől függetlenül és ennek nagyon örülök kitartást és türelmet mindenkinek aki hasonló cipőben jár. Ha van fejlemény vissza jövök és leírom, utálom ha ilyen kérdést találok és nem jönnek vissza a válaszolok és kíváncsi vagyok :D
Nekem kb. 2 hónap után kezdett visszajönni. Nekem is olyan 35-40 százalékon lehet. Talán relatíve az átlaghoz képest csak 20 százalékon van, mert már nagyon régóta rossz a szaglásom.
Nekem az a lényeg, hogy az ízérzékelésem 2 hét után visszajött, mert amíg nem volt, addig alig bírtam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!