Mennyi az esélye hogy negatív lesz a tesztem?
Figyelt kérdés
Csütörtök este óta vannak COVID tüneteim (hőemelkedés, orrfolyás-tehát nem súlyosak) ma (szombaton) teszteltek, pozitív lett. Ma már a szag- és ízvesztésen kívül semmi más tünetem nem volt, jól vagyok. Egy hét múlva tesztelnek újra (jövőhét szombaton) szerintetek mennyire esélyes hogy az már negatív lesz?2021. okt. 30. 19:50
11/15 anonim válasza:
Csigavér, öcsi. Mentem már párszor náthásan pcr-re, sosem lett pozitív.
12/15 anonim válasza:
11 szerencses vagy!
Mi lett a szombati eredmeny?
13/15 anonim válasza:
#12 Annyira nem, nagyon unom már. Minden nap gyorsteszt, az sem volt pozitív sose, annak ellenére sem, hogy a tőlem pár méterre ülő munkatársamnak igen. Rendszeres tömegközlekedés, koncertek, bulik, de semmi. Pedig örülnék egy "felgyógyult" státusznak.
14/15 anonim válasza:
Negatív lett a teszted 1 hét mulva????
15/15 anonim válasza:
Remeljuk igen es jol van a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!