Mennyi az esélye hogy negatív lesz a tesztem?
Kb 11,12 nap a betegseg. Melyik volt az első nap, amikor kezdődtek a tünetek ebből kiszamolhatod.
Ismerek extrém pl is. Kolléganőm 4hetig produkalt pozitiv tesztet a 2.hullamban,semmi tunettel.
"Csütörtök este óta vannak COVID tüneteim (hőemelkedés, orrfolyás-tehát nem súlyosak)"
A hőmelekdés meg a taknyosság mióta covid tünet te madár?
Valóban, régóta jelen van, de azt is vedd figyelembe, hogy nem csak egy dolog idézheti elő! Nem fogok vitába bocsájtkozni olyanokkal, akik annyira képtelenek, hogy egy kérdésre válaszoljanak, ezzel csak saját magát minősíti!😃 Annyit megteszek neked/nektek, hogy csatolok egy linket, olvasd el és értelmezd, fogd fel (már, ha nem haladja meg a tudási szinted, de gyanús hogy lesznek vele problémák🥱)
Tavasszal a fertőzés után egy héttel volt az első tesztem, csak gyorsteszt volt, az jelzett pozitívat, enyhe tünetekkel megúsztam. Utána hét hétig volt zsinórban pozitív a PCR, csak nyolc hét után lett negatív.
Van, akinek már két hét múlva negatív, de akár 12 hétig is pozitív lehet.
De ekkor már nem fertőzöl, szóval a karantén feloldásához már régóta nem kell teszt. Akkor van szívás (mint az én esetemben), amikor valami miatt fontos a negatív teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!