Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek hiv fertőzött?

Lehetek hiv fertőzött?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szemolcs lett a nemiszervemen elmentem orvoshoz o elkuldott lpr meg hiv vizsgalatra vettek vert varok az eredményre,lehetek hiv pozitív? A baratnommel 9 honapja vagyok,gumit nen használunk ,rendszeresen jar plazma adásra,ott nezik ezeket nem? Megnyugodjak?? :(

2021. okt. 19. 19:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
74%

Ez az hogy hpv-t pont nem néztek, pedig az a legesélyesebb.

És egy nőnek abból lehet a legnagyobb baja, konkrétan az életébe kerülhet.

(Plusz ha most esetleg kiderül hogy hiv-ed van, akkor neki is, mivel nem védekeztetek.)

2021. okt. 19. 20:00
 22/41 A kérdező kommentje:
Szerintem a hív 100x rosszabb mint a hpv
2021. okt. 19. 20:03
 23/41 anonim ***** válasza:
75%
Igen, mert nálad nincs tünete, cserébe a barátnőd, akinek TE adtad át, méhnyakrákot kaphat, elvesztheti tőle a méhét, akár bele is halhat.
2021. okt. 19. 20:04
 24/41 anonim ***** válasza:
82%

Mint előttem leírták valószínűleg HPV, de lehetsz HIV fertőzött is, attól, hogy (még) nem mutatták ki nála. Ha az vagy előbb-utóbb megfertőzöd.

Nagyon nem lennék nyugodt a helyedben, tejes STD szűrés kell mindkettőtöknek.

2021. okt. 19. 20:05
 25/41 anonim ***** válasza:
78%

Egy ilyen kijelentés után azt tudom ajánlani, hogy olvasd el ezt a könyvet:

[link]

Spoiler: Dóra a könyv megjelenését még megérte, hordágyon tolták be a könyvbemutatóra, majd pár nap múlva meghalt.

Tényleg nagyon fasza dolog a méhnyakrák! 👍

2021. okt. 19. 20:07
 26/41 anonim ***** válasza:
85%

Attol meg, hogy a hiv rosszabb, mint a hpv (ez mondjuk attol fugg) nem kell megnezetned magad? Nem kell kezeltetni magad es a csajod?

Nagyon el vagy tevedve haver. Hat mindegy, ti dolgotok, de hihetetlen mennyi felelotlen ember van. Kur..vara elszomorit.

2021. okt. 19. 20:13
 27/41 A kérdező kommentje:
Dehogyis nem kell!!! Ezért mentem el orvoshoz....
2021. okt. 19. 20:14
 28/41 A kérdező kommentje:
Én nem tehetek róla hogy akkor a bőrgyógyász nem csináltatott hpv vizsgálatot... Ha csinál és tudom hogy az vagyok nyilván nem fekszek le úgy senkivel
2021. okt. 19. 20:15
 29/41 A kérdező kommentje:
Azt hittem minden rendben mivel mindenre negatív voltam és elengedett....
2021. okt. 19. 20:16
 30/41 anonim ***** válasza:
80%
Oké, hibáztál (de rohadt nagyot) hogy nem védekeztél egy egyéjszakásnál. Viszont az meg már nettó felelőtlenség mindkettőtök részéről hogy ezek után nem használtatok gumit.
2021. okt. 19. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!