Lehetek hiv fertőzött?
Hat ocsem, te semmibol nem tanulsz? Nem hulyeseg az a gumi, de latom, hogy meg egy komolyabb betegseg se teritett eszhez 😂
Hpv attol meg lehet, inkabb ebbe az iranyba induljatok el, mindketten, mert fontos, hogy kezelve legyetek.
"elmentem orvoshoz o elkuldott lpr meg hiv vizsgalatra"
Akkor nyilván lehetsz fertőzött, másképp nem küldött volna ilyen vizsgálatra.
"nem egy olyan lány akivel anno az egyéjszakás történt"
Ha ilyen lányra vágytál, akkor (ismeretlenül is!) miért nem tisztelted meg őt azzal, hogy nem feküdtél le egy "olyannal"?...
Ha condyloma, akkor az HPV. A nőknél ennek az egyes típusai felelnek a méhnyakrákért. Bravo. Tudod, az tünetmentes, egészen addig, míg halálossá nem válik... A legtöbb ilyen nyavalyával az a gond, hogy a férfiaknál szinte tünetmentesek, a nőknél pedig mire már tünetek vannak, a baj is komoly. Szóval nem biztos, hogy semmi baja - csak még nem tud róla...
El sem tudom hinni, hogy a 21. században még vannak ilyen észlények, annak ellenére, hogy láthatólag internet hozzáféréssel is rendelkeznek...
Egyikőtöknek sincs sok esze.
Lefeküdtél valami ócska nővel védekezés nélkül akitől elkaptál valami nyavalyát, majd mikor megtaláltad azt a nőt akit szeretsz, vele is gumi nélkül szexeltél az előzmények ismeretében, ő meg bele is ment. Szép.
Egy olyan lepra nőtől aki clamydiás, szerinted hpv-t nem kaptál? Nőknél csak akkor van tünete ha már kvanagy baj van, férfiaknál meg legtöbbször teljesen tünetmentes, csak hordozók.
Azok után hogy egy ilyen std-tenyészet nővel voltam akár egyszer is, soha nem lettem volna olyan felelőtlen hogy gumi nélkül legyek azzal akit szeretek, mert fontosabb az egészsége mint az esetleges apró kényelmetlenség amit a gumi okoz.
Szóval a csajodat is küldd orvoshoz mert valszeg nem P2-es lesz az eredménye.
Meg amúgy is. Alap hogy ha egy pár egyik tagján kijön valami std, akkor a másik is elmegy kivizsgáltatni magát, különben évekig ping-pongoznak vele.
Sima vervetel nem mutatja ki a hpv-t! Es plazmaadaskor se csinalnak nogyogyaszati vizsgalatot es rakszurest es hpv-t se neznek tudtommal, tehat leszakadhatnal mar a temarol :DD
Tessek szepen mindkettotoknek orvoshoz menni es celiranyosan megnezetni, nem kifogasokat gyartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!