Durva izzadás, fáradékonyság, kisebb megerőltetéstől is. Mi okozhat ilyen tüneteket?
Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok. Évek óta erősebben izzadok, mint régebben, de az utóbbi két hétben nagyon eldurvult. Gyakorlatilag egy sima, rövidebb séta, vagy pár kilométer biciklizés után át kell öltöznöm, mert csuromra izzadom a felsőruháimat. Lassan váltóruhát kell magammal hordanom, mert minimális erőfeszítésre is szétizzadom magam. Ráadásul gyorsan el is fáradok, feleannyit sem bírok sétálni, mint még pár hónapja is tudtam. Eléggé el vagyok kenődve, mert egész életemben a kirándulás, túrázás volt a hobbim, nem szeretnék lemondani róla. Sosem dohányoztam, Covidos tudtommal nem voltam, most sincsenek arra utaló tüneteim. Félek, hogy a tüdőmmel lehet baj.
Mire gondoljak, merrefelé induljak kivizsgálásra?
2021. okt. 19. 17:36
1/4 anonim válasza:
Belgyógyászatra menj. Ott majd tovább küldenek szerintem kardiológiára meg ki tudja még, hova.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz. (Nyáron voltam szívultrahangon, ott nem találtak semmi gondot.)
2021. okt. 19. 17:42
3/4 anonim válasza:
Nátriumhiány és Káliumtúladagolás.
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyan ez....kedves kérdező hogy vagy azóta.találtak valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!