Szakaszos alvás miatti fokozott fáradékonyság, kimerültség ellen mit lehet tenni?
Nem álmatlanságról van szó. Minden éjjel felébredek arra, hogy wc-re kell mennem.
A veséim jól működnek, korábban erről már írtam ki kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1117054..
A vérnyomásom azóta jó, a vizesedést nagyjából kordában tudjuk tartani.
Ami a probléma, hogy hiába alszom eleget, éjszaka hat óra, plusz nappal 1,5-2, mivel nem egybefüggően alszok, így nagyon kihat rám.
Van erre valami megoldás? Volt itt már valaki hasonló helyzetben?
Magnéziumot szedek B6-ot tartalmaz, plusz B vitamin komplex is megy.
Mint írtam, nem álmatlanság a probléma, ha felkelek, kimegyek WC-re, simán visszaalszok utána. Ha valami szerrel átaludnám az éjszakát, valószínűleg minden reggel teljes ágyneműcsere, plusz ágytakarítás lenne a műsor. :(
Nappal a vizelet kb harmada-fee annak, mint régen. Éjszaka még kb bepótolja az egészet. Olyankor, mint a Niagara...
Reméltem, ha beáll a vérnyomás, ez is megoldódik, de sajnos nem.
A szteroid miatt majdnem teljesen sótlanul eszek, legalábbis nagyon minimumon. Igen, ahogy a csatolt kérdésben is szerepel, a szervezetem megköti a vizet, a szteroid miatt. Most hetente kétszer vízhajtözok, azóta sokat javult, de azért még mindig jelen van.
De a szteroidot nem hagyhatom el, és nem cserélhető le másra. Csak átmeneti, de elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!