Tippek, hogy mi bajom lehet?
Vagy 3-4x felébredtem alvás közben.
Reggel éreztem, hogy nagyon gyenge minden végtagom.
És mintha a szívem nagyon eroseket verne. Erős szívdobogas érzésem volt. És ugyan akkor éreztem valamilyen égető vagy mintha kifolyna belőle valami. Nehez leírni. Már egy ideje gyenge vagyok, fogytam is vagy 8kgt az elmult 3 hónapban.
Kedvtelen vagyok ha fizikai dolgokrol van szo, erőtlen, mintha valami más lenne mint előtte volt. Nagyon elgyengültem. Már a zacskó cipeles se egy bevasarlas utan extrem mod letud farasztani.
Multkor kiprobaltuk a wakeboardot és rendesen remegtem rajta kb. Mintha az izmaim extrem gyengek lennenek vagy nem is tudom..
Háziorvos azt mondta, hogy nézzük meg a pajzsmirigyet, mert egy ilyen sportos izmosabb testalkat nem lehetnek ha szív problema lenne. Ez szamomra nagyon wtf volt.
A fizikai terhelest extrem mod nem bírom. Pedig anno rengeteget edzettem..
Valaki esetleg ötlet?
Brutál gyorsan egy vérképet nézni kell.
Sima vashiánytól kezdve leukémiáig bármi lehet.
Szerintem ez hülyeség,h egy sportos alkatúnak nem lehet szívbaja. Igaza van az előttem szólónak.A vérkép jó ötlet,de nem mindig mutat ki mindent.
Azért irtam h hulyeseg mert en.is sportoltam mindig vlt h versenyszerűen is,mégis.a szívemmel vlt a baj. Nagyon ügyes vltm a sportban,de egyre kevésbé bírtam....
Ugyh Én pedig ajánlanék egy teljes kardiologiai kivizsgálást. Nekem a szent istvánba vgy lászlóba csinálták,és kb megvltunk 2 het alatt. Ott is vettek vért. Vlt szív UH.Ekg.és 24 órás holter.
Egyebkent en nem foglalkoztam azzal,h mi a bajom,csak mikor már nemtudtam aludni úgy vert a szívem,akkor megijedtem. Nalam a holternel mutatott nyugalmi allapotban kb 150et meg vlt egy 3 szekundumos kihagyasom stb...ugyh kaptam betablokkolot. Es en is azert vltm faradtabb is,mert mivel ezerrel vert a szivem a szervezeted 2000rel dolgozik h lelassitsa,ezert megjobban faraszt...erted?!
Bar nalam sakk matt helyzet van mivel kb 2 kwal is 89/90 a vernyomasom...es ha beveszek betablokkolot akkor az ugye meg lejebb viszi a vernyomasom,ergo en mindenh faradt vgyk es leszek.de ez mindegy. Addig is azert javasolnek magnezium szedeset.
Es valoban barmi lehet. A figyas egyebkent meg etel intolarencia is lehet...de ugyanugy a faradtsag is...lehet h a szived es meg ra van vmi etel allergiad. Pl ha gluten erzekeny vgy siman fogyhatsz rengeteget.mivel nem szivodik fel normalisan a tapanyag a szervezetedbe.nezz utana mennyi mindent tud okozni a gluten erzekenyseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!