Mennyi fogyás egészséges és milyen ütemben?
Figyelt kérdés
Attól tartok baj van, pedig semmim sem fáj. Kicsit stresszelek, kicsit kevesebbet eszek, de van étvágyam és érzem az ízeket.
Eddig 60-63 kg között mozogtam, azóta lejöttem 57 kgra. Nem tudom, mennyire egészséges ez (úgy tudom havi 1 kg mínusz a normális) és hog nem-e túl gyors a fogyás (mert az akár rákra is utalhat).
Kihez kell ilyenkor fordulni?
2021. okt. 1. 17:23
1/5 anonim válasza:
Heti 0,5-1 kg fogyás a normális. De mennyi idő alatt jött ez le? Mert 1 hét alatt sok. De pl. 1,5 hónap alatt elképzelhető. Amúgy szerintem nincs semmi bajod. Nekem is volt olyan, hogy stresszes időszakban híztam 5 kilót rövid idő alatt, aztán rövid idő alatt le is ment. De írtad is, hogy kevesebbet is eszel, akkor nem is csoda, hogy fogysz.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó jó, köszi. Csak nagyon majrés vagyok, mert volt rákos a családban.
Nem igazán figyeltem egyébként, de szerintem egy hónap alatt. Elég szarok az étkezési szokásaim (pincér vagyok) is, úgyhogy sosem tudom, mi a normális.
2021. okt. 1. 17:37
3/5 anonim válasza:
#1-es vagyok. Szerintem nincs semmi bajod valószínűleg, akkor lenne fura, ha sokat ennél és még is fogynál, viszont a saját megnyugtatásod miatt szerintem felkeresheted a háziorvosod. Ha úgy gondolja, akkor majd ő továbbküld vizsgálatra.
4/5 anonim válasza:
Hát kedves kérdező, én a "majrés" szót ki cserélném hipochonderre.
5/5 A kérdező kommentje:
Hogy te milyen okos és szemfüles vagy! Hogy egyem a szíved.
2021. okt. 1. 19:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!