Mit gondoltok arról, ha valaki felvesz zárt helyen, pl üzletben maszkot, annak ellenére, hogy még nem kötelező?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 16:03
11/20 A kérdező kommentje:
10. Mindig is voltak bunkó emberek, ehhez csak ennyit fűznék. Holott lehet azért vett, hogy védje a kötözködőt, mert covidos.
2021. szept. 25. 08:49
12/20 anonim válasza:
Amíg engem nem kényszerítenek arra, hogy hordjak én is maszkot, addig nem érdekel, hogy ki mit csinál. Hülyéknek tartom a maszkot viselő embereket, de nem szólok semmit, ha azt látom, hogy valaki szájzárat visel. Az ő dolga. Viszont ha velem kötekedni merészelne bárki is azért, mert nem viselek maszkot, negnézhetné magát.
13/20 anonim válasza:
#12: "Hülyéknek tartom a maszkot viselő embereket,..."
Különben hogy képzeled, hogy nem hordasz maszkot? :-)
14/20 anonim válasza:
#13.
Már nem kötelező maszkot hordani. Az meg csak a te bajod, ha olyan hülye vagy, hogy felveszed.
15/20 A kérdező kommentje:
14. Ha 3 fős faluban élsz és nem is mozdulsz ki semerre, akkor valóban hülyeség.
2021. szept. 26. 09:31
16/20 A kérdező kommentje:
Azért merült fel bennem ez a kérdés, mert egyre több orrfújú, beteg embert látok, persze ez lehet influenza is vagy akármi más is. De óvatosságképp én elhatároztam, hogy bár nem szeretem, de fogok maszkot hordani. Nem csak magam miatt, hanem azért is, mert egyik családtagot most fogják műteni. Ha elkap valamit, akkor borul az egész. És várhat megint jó sokat.
2021. szept. 27. 11:11
17/20 anonim válasza:
#17: Jól teszed, ha te így látod helyesnek, tedd azt. Nekem is van olyan munkahelyem, ahol csak én hordok maszkot. ...és én a többieket tartom hülyének... :-)
18/20 anonim válasza:
szerintem jol teszed, nyugodtan vedd fel a maszkot, bar elvileg ugye az arra van hogy te ne fertozz meg masokat. en akkor szoktam feltenni,ha erzem hogy beteg vagyok, vagy leszek.
19/20 anonim válasza:
#19: Elvileg ez azért van, elvileg az ezért van...
A TV-ben is egyszer azt mondják, hogy a tej ártalmas, majd kis idő múlva azt hogy az egésség forrása.
Szerintem a legtöbb gyógyszer is csak placebó-hatású, azaz elhiszed, hogy hat, de nem több. (jaaa meg jó drága)
A maszk is hasonló, ha elhiszed, hogy az megvéd, akkor nem kellene elhinni, hogy: "az azért van, hogy meg ne fertőzz másokat" -> na meg ha azért van, akkor PONT, hogy illenék mindenkinek viselnie!!! :-)
20/20 A kérdező kommentje:
Hülyeség, hogy aki hordja azt nem védi. Gondolj abba bele, hogy fényezők pl miért vesznek maszkot? Hogy védje őket. Na persze nem a kézzel varrt maszkokra gondoltam, hanem min. ffp2.
2021. szept. 27. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!