Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki felvesz zárt helyen, pl üzletben maszkot, annak ellenére, hogy még nem kötelező?

Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 16:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

De nem is tilos.

Miért kéne bármit is gondolni róla?

2021. szept. 24. 16:05
 2/20 anonim ***** válasza:
96%
Azt, hogy lehet, hogy beteg és azért hordja.
2021. szept. 24. 16:06
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem tilos, sőt szerintem már erősen ajánlott is lenne.
2021. szept. 24. 16:08
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Kit érdekel? Irigylem azokat akiknek nincs jobb dolguk, mint azt lesni meg azon morfondírozni, hogy mit visel vagy hogy néz ki, vagy mit csinál.
2021. szept. 24. 16:23
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem covid miatt, de alapból néha totál undorodom a metró, vagy más zsúfolt helyek levegőjétől.

Emlékszem, amikor még kötelező volt, maszkban álltam a metró egyik végében, ahol kevesebben álltak. Felszállt egy pár és rögtön levették a maszkot, ez engem nem zavart volna. Viszont mellém álltak, mint kiderült, direkt. Folyamatosan nézegettek, hogy na mikor szólok. Amikor látták, hogy nem reagálok semmit, akkor direkt köhögni kezdtek, röhögve, meg beszólogattak. Ignoráltam őket, de nagyon rosszul esett. Magyarázhattam volna nekik, hogy rokonom épp az intenzíven van emiatt a szar miatt, de minek?

Ez nem rettegés, hanem egyszerűen csak békén hagyni a másikat, soha nem tudhatod mi áll egy-egy dolog mögött.

2021. szept. 24. 16:32
 6/20 anonim ***** válasza:
29%

Engem is megszoltak ezért de nem érdekel. Az emberek csak feketen feheren latnak.

Azt sem tudja miért hordom de volt aki jelezte lekezelően hogy nem kell már hordani ez akkor volt mikor mondták én meg mondtam neki hogy tudom de én hordom. Az emberek miért ütik állandóan bele mas dolgába az orrukat? Egyszer majd valaki ugy kérdez vissza hogy veszik a lapot hogy saját magukkal kéne inkább foglalkozniuk. Az emberek nem azert hordjak mert orvosnak képzelik magunkat hanem azért mert mindenkinek valamilyen oka van hordani ebben az időszakban. Valaki magát védi valaki a szeretteit valaki oltas elott van valaki oltas utan valaki megfazott es nem akar jobban beteg lenni. Millio oka van. Nem kéne hulyenek nézni a masikat es leginkabb ne unatkozzon rámozdulva a masikra. Egyszerűen csak békén kéne hagyni a másikat mert szerintem ez is a bugyuta unatkozo kérdések egyike amihez igazan annak aki azt lesi kin van maszk vagy kin nincs nagyon unalmas lehet hogy nem magával foglalkozik. Amugy lassan ugyis majd mindenkinek megint hordania kell.

2021. szept. 24. 16:36
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
Abszolute nem érdekel, a magam dolgával törődöm. Tegnap egyébként nem mehettem be egy patikába mert kellett volna, nálam neg nem volt.
2021. szept. 24. 16:43
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

"Mit gondoltok arról, ha valaki felvesz zárt helyen, pl üzletben maszkot, annak ellenére, hogy még nem kötelező?"

...én a kérdést inkább úgy tenném fel, hogy:

"Komolyan ennyi hülye ember van, akik elhiszik, hogy egy vírus az elkerüli azokat az embereket akik felvették az oltást??? ???"

Gyerekek, a vírusok nem így terjednek! Az oltás legfeljebb arra jó

(feltéve, ha nem ecetesvíz, amit belétekfecskendeznek, de ami biztos, hogy ez egy nagyon-nagy üzlet valakinek), szóval legfeljebb arra jó, hogy nehezebben haljatok meg. De úgyanúgy terjeszthetitek, és úgyanúgy elkaphatjátok.

Csak és kizárólag azon múlik, hogy ki hogyan viseli ezt az influenzavariánst, hogy milyen erős az immunrendszere.

A sok hülyeség, amit a TV-ben nyomnak, hogy ezt valaki is benyalja, nos, még 1x: ennyi hülye embert!!!

1.: Persze majd a vírus nyáron elmegy nyaralni.

2.: Érdekesmód mindig szeptember-október környékén jön a következő hullám.

3.: már a harmadik oltásnál vagyunk? Miért, az első kettő mire volt jó? Nem alakította ki az immunitást? Politika az egész!

4.: pár éve azért rinyáltak, hogy mindenki külföldön költi el a pénzét, pedig itthon is sok a látnivaló, milyen jó, hogy bejöttek a korlátozások, így szinte rá vannak kényszerítve az emberek, hogy a kedvük is elmenjen a külföldi utazásoktól, mert ki a fene akar maszkban fagyizni? :-)

5.: Az a legfeltűnőbb, hogy már szinte rákényszerítik az embereket az oltás felvételére, vajon miért ilyen fontos? Állítólag szar a gazdaság (sohasem volt másabb), de azért ne alkalmazzanak olyan embereket, akik nem veszik fel az oltást, nevetséges!

Ha valaki józan paraszti ésszel belegondol, a kézfertőtlenítő kifejezetten hasznos, hiszen hány olyan dolgot megfogunk egy nap, amit fenetudja hányan és fenetudja milyen kézzel fogott meg, lehet előzőleg verte a bránert... :-)

A maszknak is hasonló haszna lehet, egyre szájbamászóbb emberek születnek... :-)

Ezt kapjátok el, ne a háthát! :-)

2021. szept. 24. 16:59
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen feleslegesen ha a vírus miatt, mivel a maszk nem magát, hanem a másikat védi meg a vírus elől.
2021. szept. 24. 21:07
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
nem erdekel, mindenki csinaljon azt amit akar, ennel cifrabb dolgokat is lattam mar a tomegkozin. az ellenben erthetetlen, hogy miert kezd el valaki kotozkodni a villamoson a maszkviselokkel, erre a heten lattam peldat.
2021. szept. 25. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!